Στη Δίωξη Αρναούτη και Κυριακού – «Βρ..μες θα τα βρείτε μπροστά σας»
vro

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη Νατάσα αλλά και η μητέρα της Φρόσως Κυριάκου ενδεχομένως και εντός της ημέρας μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους σκοπεύουν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να σταματήσουν τα υβριστικά σχόλια και οι απειλές στις κόρες τους.

Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών από το σπίτι – αυτοσχέδια λέσχη αλλά και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που φέρονται να έχουν δηλώσει πως η τελευταία κουβέντα της Φρόσως Κυριάκου ήταν «Θα οδηγήσω εγώ» τα σχόλια πλέον έχουν ξεφύγει και από διάφορα fan club του Παντελίδη αλλά και μεμονωμένους χρήστες εκτοξεύονται ευθέως απειλές για τις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή το μοιραίο βράδυ.

Μάλιστα σε κυριακάτικη εφημερίδα η οικογένεια Κυριάκου μέσω των δικηγόρων της είχε δηλώσει «Καλούμε δε τους αυτόκλητους υπερασπιστές της «αλήθειας», οι οποίοι «απειλούν» δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποδώσουν δικαιοσύνη, να απέχουν από σχετικά λόγια ή και πράξεις καθώς επιβαρύνουν την ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση».

Στην ίδια γραμμή κινείται πλέον και η μητέρα της Μίνας Νατάσα Αρναούτη. Απ’ όλες τις πλευρές οι εξελίξεις στο φάκελο «Παντελίδη» τις επόμενες ημέρες θα είναι ραγδαίες από κάθε άποψη…

vrovro1vro2

 

 

http://blogs.gossip-tv.gr/