Στην Κρήτη γνωρίζουν από ανθρωπιά… Δείτε τί θα συμβεί στο Ρέθυμνο στις 28 Νοεμβρίου
bb97ad184a81b3aee9fd2293fcce6b5c

Εκστρατεία καθαρό Φαγητό στα Δέντρα για αυτούς που το έχουν ανάγκη, στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί!

 

“Στα κλαδιά των Δέντρων του Δημοτικού Κήπου θα κρεμαστούν ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

Χωρίς φωνές , χωρίς φωτογραφίες , με σεβασμό και με την μικρή φλόγα να ανάβει… Στόχος να μικραίνει μέρα με την μέρα ο αριθμός αυτών των παιδιών. Με ένα πιάτο ζεστό φαί να τους περιμένει σε ένα δέντρο αλληλεγγύης.

Μια περιοχή στην οποία μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που ζητάνε βοήθεια είναι και τα ΚΤΕΛ Ρεθύμνου.

Δεν τους διακρίνει το θράσος και η επιμονή , αντίθετα είναι διστακτικοί και πολύ ευγενικοί. Αφήστε τους να σας πλησιάσουν και θα το καταλάβετε.

Διαχωρίζουν τη θέση τους ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ζητάνε χρήματα , αλλά ένα σάντουιτς ή ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά τους.

Προσπαθήστε να τους ακούσετε και να μην τους γυρίσετε την πλάτη!

Eίναι πολλές φορές που μανάδες με παιδιά ή γονείς περιφέρονται στους πάγκους της Λαικής Αγοράς Ρεθύμνου. Κι όμως δεν ζητάνε κάτι. Βλεποντάς τους οι παραγωγοί της Λαικής τους πιάνουν την κουβέντα και μετά από ώρα ομολογούν ότι δεν έχουν λεφτά για να αγοράσουν τίποτα.

Οι παραγωγοί τότε , σαν μεροκαματιάρηδες που και αυτοί δυσκολεύονται στα δικά τους σπίτια, γεμίζουν τσάντες με προιόντα και τους τα προσφέρουν για να μπορέσει μια ακόμα ημέρα η οικογενειά τους να μην μείνει νηστική.

Έτσι λειτουργεί η Ρεθυμνιώτικη ανθρώπινη αλυσίδα…” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που καλει όλους τους κατοίκους της πόλης να βάλουν ένα χέρι