Στο Υπουργείο Παιδείας η βράβευσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου και των μαθητριών της Ε΄Τάξης
deytero tympakioy

Σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων   θα βραβευθούν   οι  καλύτερες μαθητικές δημιουργίες στα πλαίσια  του  εκπαιδευτικού προγράμματος / Διαγωνισμού: «Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…» .

Διαβάστε ΕΔΩ Το πρώτο βραβείο απέσπασε το 2ο Δημοτικό Τυμπακίου στο διαγωνισμό για την Κύπρο!

 

        Η εκδήλωση βράβευσης θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαϊου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι στην κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων   παρουσία  της Πολιτικής Ηγεσίας   του Υπουργείου Παιδείας (  και  πιθανότατα του Προέδρου της Δημοκρατίας)

Οι μαθήτριες  της   Ε’ Τάξης  του 2ου Δημοτικού  Σχολείου  Τυμπακίου  :

Ανδριγιαννάκη Χρύσα

Βασιλάκη Δέσποινα

Μανουσάκη Ελένη και

Μηλολιδάκη Δέσποινα , με την παιδαγωγική καθοδήγηση της  δασκάλας τους κ. Αθηνάς Σαββάκη  , συμμετείχαν  στο διαγωνισμό αυτό  με  το θεατρικό κείμενο   με τίτλο «Δεν θα τους ξεχάσουμε, δεν θα ξεχάσουμε…» , το οποίο  τους χάρισε  το πρώτο (1ο ) βραβείο.

Η διάκριση αυτή τιμά τόσο τις μαθήτριες που συμμετείχαν  όσο και τους εκπαιδευτικούς του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου .

Πολλά συγχαρητήρια , πολλές ευχές  για καλή πρόοδο  και ελπίζουμε   να μας  χαρίσουν  και στο μέλλον  παρόμοια  βραβεία   και διακρίσεις  που τιμούν  τόσο   τους ίδιους  όσο και τον τόπο μας