• 30 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ “ΕΔΕΣΕ” ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΠΛΟΙΟ DISNEY MAGIC

Vinkmag ad

dis

Το “μαγικό” κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και της 7 το απόγευμα – Εκδηλώσεις για τον αρχαίο Μινωικό πολιτισμό στο Λιμάνι Ηρακλείου – Flash mob στην Λότζια

Μία εικόνα βγαλμένη από παραμύθι έδωσε στο λιμάνι Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic το οποίο “έδεσε” στο νησί στις 7 το πρωί.
Η εταιρεία του παραμυθένιου κρουαζιερόπλοιου, με χωρητικότητα 2.800 επιβατών και 1450 μέλη πληρώματος, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους προκειμένου να συμπεριλάβει το Ηράκλειο στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας.
Δε πρόκειται για κάποια τυχαία εταιρεία αφού ο όρος «Disney» παραπέμπει στην μεγάλη εταιρεία κινουμένων σχεδίων και παιδικής ψυχαγωγίας.
Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι η εταιρεία απευθύνεται σε οικογένειες αυξημένου εισοδήματος που επιλέγουν αυτή την κρουαζιέρα για την διασκέδαση των παιδιών τους…
Οι προγραμματισμένες  πρωτότυπες εκδηλώσεις  για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνουν ένα θεαματικό σόου για τον αρχαίο Μινωικό πολιτισμό.
Λίγο μετα της 11 το πρωί, θα διεξαχθεί flash mob syrtaki στη Λότζια,ένα πάρτι με στόχο την αυθόρμητη συμμετοχή των επισκεπτών σε χορευτικά δρώμενα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Ιωάννη Μπρα.
Τα παραπάνω γίνονται με την συνεργασία του ΟΛΗ, του Δήμου Ηρακλείου και γνωστών επιχειρήσεων της πόλη μας.

 

 

 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Loading

  Read Previous

  Ο μικρός Jay με τη φανέλα της Εθνικής

  Read Next

  Η «άσχημη» μάνα…Mια Διδακτική Ιστορία!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular