Στο ΠΑΓΝΗ τρίχρονο αγοράκι που κατάπιε σφαίρα!
trixrono_agoraki

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα εκτός προσοχής, προκειμένου να “γίνει το κακό” με τα παιδιά, τα οποία βάζουν στο στόμα τους, τα πιο απίθανα αντικείμενα. Οπως το 9 μηνών αγοράκι, το οποίο το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ έχοντας καταπιεί ένα αγιοκωνσταντινάτο! Το βρέφος πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του, καθώς απέβαλε με φυσιολογικό τρόπο το αντικείμενο.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί, ένα άλλο περιστατικό και γεννά εύλογα ερωτήματα η παρουσία τουλάχιστον περίεργων αντικειμένων σε χώρους όπου ζουν και παίζουν παιδιά.

‘Οπως το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάπιε χρησιμοποιημένη μεταλλική σφαίρα πιστολιού (κάλυκας), και νοσηλεύεται εδώ και δύο 24ωρα επίσης στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί διαπίστωσαν την ταυτότητα του αντικειμένου με την ακτινογραφία την οποία έκαναν στο παιδί και αναμένουν το πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του, για να δουν αν αυτό θα αποβληθεί φυσιολογικά, ή αν θα χρειαστεί επέμβαση. Ο τρίχρονος είναι καλά στην υγεία του ενώ ερωτηματικό παραμένει το που βρήκε το …περίεργο παιχνίδι.

 

 

http://www.ekriti.gr