• 30 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Στο Θριάσιο οι δύο εγκαυματίες από το ατύχημα στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική

Vinkmag ad

PAGNH

Σοβαρότερα οι δύο από τους τέσσερις από το εργατικό ατύχημα στο οινοποιείο – Θα διακομισθούν στο Θριάσιο απόψε και αύριο

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις τραυματιες από το εργατικό ατύχημα , όταν λάστιχο “έσκασε” περιλούζοντάς τους με καυστική ποτάσα!

Ωστόσο οι δύο εκ των τεσσάρων φαίνεται πως παρουσιάζουν βελτίωση κι έτσι ο 48χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σήμερα, πιθανότατα, θα βγει από την Εντατική και θα μεταφερθεί σε θάλαμο, πιθανότατα στη χειρουργική – ογκολογική κλινική. Βελτίωση παρουσιάζει και ο 31χρονος που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και πιθανώς δε θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, κάτι που θα χρειαστούν όμως οι δύο που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση: ο 41χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ καθώς και ο 38χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση των νοσοκομείων βρίσκεται σε εκγρήγορση, από χθες, και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων υγείας καταβάλλει προσπάθειες να βρει ελεύθερες κλίνες σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων. Σήμερα θα απελευθερωθεί μία κλίνη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου θα διακομισθεί το απόγευμα ο 38χρονος, ενώ αύριο, σύμφωνα με την πληροφόρηση, θα απελευθερωθεί άλλο ένα κρεβάτι το οποίο θα “καταλάβει” ο 41χρονος που αναμένεται, εκτός απροόπτου να διακομισθεί στο ίδιο νοσοκομείο αύριο.

Προς το παρόν, πάντως, η υποστήριξη που τους παρέχουν οι ΜΕΘ των δύο νοσοκομείων είναι ζωτικής σημασίας και επαρκέστατες, ωστόσο η φροντίδα σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έχουν υποστεί.

 

www.cretalive.gr

Loading

  Read Previous

  Θρήνος για το Μανόλη και την Ελισάβετ!Ανείπωτος πόνος για την τραγωδία.

  Read Next

  Έτοιμο τον άλλο μήνα το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Τυμπάκι

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular