Τα “χρειάστηκαν” πλήρωμα και επιβάτες αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.Φρέναρε ο πιλότος και έπεσαν αεροσυνοδοί
aeroplano irakleio

Λαχτάρησαν οι επιβάτες αεροσκάφους εταιρίας πτήσεων τσάρτερ το οποίο θα εκτελούσε το βράδυ της Τετάρτης την πτήση από Ηράκλειο και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» για Μπρίστολ. Επιβάτες και πλήρωμα επιβιβάστηκαν μεν στο αεροσκάφος, αλλά δεν περίμεναν την περιπέτεια που τους περίμενε.

Ο πιλότος φρέναρε απότομα στον τροχόδρομο με αποτέλεσμα δύο αεροσυνοδοί σύμφωνα με τους επιβάτες να χρειαστούν ιατρική βοήθεια και να αναβληθεί η πτήση, ενώ ευτυχώς οι 180 περίπου επιβάτες είχαν προλάβει να προσδεθούν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με επιβάτη του αεροσκάφους που μίλησε στο neakriti.gr «ο πιλότος φρέναρε και ακούγαμε τον ήχο από αντικείμενα που πέφτουν. Αεροσυνοδοί τραυματίστηκαν στο κεφάλι και μας είπαν ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να χρειαστούν ράμματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε πανικός».
«Έπεσαν αεροσυνοδοί»

Όπως σημείωσε από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ.Πλιάκας «οι αεροσυνοδοί που ήταν όρθιοι έπεσαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί προληπτικά η εξέτασή τους από γιατρό. Απ’ότι ξέρω δεν τραυματίστηκαν. Επειδή όμως αυτό συνέβη στις 23:30 το βράδυ δεν προλάβαινε να εκτελεστεί η πτήση και όλοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο».

Το συμβάν είχε αίσιο τέλος αφού πέρα από την λαχτάρα, δεν υπήρξαν πιο σοβαρές συνέπειες και η πτήση από Ηράκλειο για Μπρίστολ έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

 

 

 

neakriti.gr