Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της πραγματοποιεί η εταιρεία «Χαλκιαδάκης ΑΕ» στο Ηράκλειο!
xalkiadakis1

Μια ακόμη κίνηση από την τοπική εταιρεία που γίνεται με γνώμονα το σεβασμό στους πολίτες και φυσικα την ίδια την Κρήτη

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πλατεία Σινάνη (Ιερολοχιτών και Παυλάκη) θα γίνουν αυριο στις 10:30π.μ.

Η νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση της συγκεκριμενης εταιρείας γίνεται με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει στους πελατες της  μας ποιοτικά προϊόντα, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό μας, με σεβασμό πάντοτε στις αρχές και τις αξίες που διέπουν την κοινωνία.

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Φροντίζουμε καθημερινά να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευγένεια, αμεσότητα και σεβασμό,προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταθερά υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα στελέχη της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των Σ/Μ από το 1980 μέχρι και σήμερα. Στο ξεκίνημά της η εικόνα της αγοράς στην Κρήτη ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα. Μικρές μονάδες, συνοικιακά μπακάλικα και μικρά μανάβικα. Οι αδερφοί Χαλκιαδάκη κατάφεραν να εισάγουν στην Κρήτη ένα νέο τρόπο αγορών. Ποικιλία και σταθερή ποιότητα και πλέον ο πελάτης του Ηρακλείου θα γνώριζε το “self service”, κηρύσσοντας την έναρξη μιας νέας εποχής που αργά ή γρήγορα θα έφτανε και στην Κρήτη. Οι νέοι επιχειρηματίες ήξεραν καλά τον καταναλωτή της Κρήτης. Κρητικοί και οι ίδιοι, ένιωσαν την ευθύνη απέναντι στον πελάτη ο οποίος πελάτης, όμως, δεν ήταν ξένος και άγνωστος. Ήταν ο φίλος, ο γείτονας, ο συγγενής ή, έστω, ο γνωστός. Και ο φίλος απαιτεί από τον φίλο του σεβασμό. Και με αυτή τη φιλοσοφία χτίστηκε από τότε ο χαρακτηρισμός που ακολουθεί μέχρι και σήμερα την αλυσίδα: «σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης το όνομα που εμπιστεύεστε».

Το ότι η οικογένεια Χαλκιαδάκη ζει και επιχειρεί στην κοινωνία της Κρήτης τη βοηθάει να έχει καθημερινή επαφή με τους καταναλωτές και να αφουγκράζεται από την πρώτη γραμμή τις ανάγκες του κρητικού. Με παρουσία από άκρη σε άκρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, όντας ο μεγαλύτερος εργοδότης στο λιανεμπόριο του νησιού με πάνω από 1000 ανθρώπους στο δυναμικό της επιχείρησης και στηρίζοντας με κάθε μέσο τον κοινωνικό ιστό του νησιού μέσα από προγράμματα φιλανθρωπικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων η εταιρεία Χαλκιαδάκης θεωρείται το σούπερ μάρκετ των κρητικών. Η επιχείρηση υποστηρίζεται και στηρίζει την κρητική οικονομία: τα κρητικά προϊόντα έχουν τη τιμητική τους στα ράφια της αλυσίδας και η στρατηγική στήριξης των κρητικών παραγωγών είναι έκδηλη σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιούνται.

Τον Ιανουάριο του 2015, η αλυσίδα εντάσσεται στον ελληνικό Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ο οποίος εξαγόρασε το ποσοστό των μετοχών που ως τότε κατείχε η ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Η εντοπιότητα, η ιστορία, η αλληλεπίδραση με τον κοινωνικό ιστό του νησιού και άνθρωποι της Χαλκιαδάκης Α.Ε. σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της Ι&Σ Σκλαβενίτη -του μεγαλύτερου ελληνικού ομίλου σούπερ μάρκετ- έχουν σαν αποτέλεσμα μία κραταιά επιχείρηση σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Το μέγεθος και η τεχνογνωσία του ομίλου εξασφαλίζουν τη δυνατότητα πώλησης μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές.