Τα σκυλιά πετούσαν τον 5χρονο στον αέρα
Rottweiler-barking-010

«Άκουσα τσιρίδες παιδικές, τσιρίδες τρόμου, σαν από απόγνωση»

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές μαρτύρων του τραγικού περιστατικού που εκτυλίχθηκε σε χωριό λίγο έξω από την Κοζάνη, όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε ένα πεντάχρονο αγοράκι, το οποίο και τραυμάτισαν θανάσιμα.

«Περίπου στις 14:00 ήταν παρέα σπίτι του γείτονα με τα ροτβάιλερ. Άκουγα ένα παιδάκι να παίζει. Σε κάποια στιγμή πήγα λίγο παραπέρα ακούω τρεις τσιρίδες παιδικές, τσιρίδες τρόμου, σαν από απόγνωση από το παιδάκι ξαφνικά. Σαν χτύπημα. Σπάνια τις ακούς. Μετά σταμάτησαν οι τσιρίδες. Είδα μετά την γυναίκα μου να τραβά τα μαλλιά της. Ήταν και οι γείτονες εκεί. Είχε βγει ο ιδιοκτήτης και προσπαθούσε να πάρει τα σκυλιά από πάνω από το παιδί. Η μαμά του ούρλιαζε φοβερά και αυτή. Αμέσως τα επόμενα λεπτά το έβαλαν στο αυτοκίνητο και πήγαν στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά ήταν αφηνιασμένα. Ακουγόντουσαν που γάβγιζαν Το δάγκωσαν πάρα πολύ έμαθα. Η γυναίκα μου το είδε και το είχαν σηκώσει στον αέρα», ανέφερε ο πρώτος μάρτυρας στο kozan.gr.

«Είδα σκυλί να τινάζει μια κόκκινη μπλούζα, δεν κατάλαβα αν είναι παιδί ή μπλούζα στην αρχή. Μετά άκουσα τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο κύριο να ορμάνε πάνω στα ροτβάιλερ. Να παίρνουν βέργα και να χτυπάνε το σκυλί. Σήκωσαν το παιδί στον αέρα. Πήρα την αστυνομία αμέσως», είπε ο δεύτερος μάρτυρας.

Πηγή kozan.gr