Ταξίδεψαν έως την Κρήτη να παντρευτούν: Ο ινδικός γάμος στην Κρήτη που κόστισε 1 εκατ. δολάρια (Εικόνες)
2-38-750x375

Αξέχαστος σε όσους παρευρέθηκαν όχι μόνο στους 300 προσκεκλημένους αλλά και στους πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου “Καλημέρα Κρήτη”, θα μείνει ο χθεσινός ινδικός γάμος χολυγουντιανών προδιαγραφών, που κόστισε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τα πάντα, το ταξίδι, η 4ήμερη διαμονή, όλες οι θρησκευτικές τελετές και τα πάρτι που οργανώθηκαν πληρώθηκαν από τη μητέρα του γαμπρού, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Coomi που ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική.

Το ζευγάρι των νεόνυμφων με παραδοσιακές φορεσιές

Από εκεί ταξίδεψαν έως την Κρήτη και οι περισσότεροι προσκεκλημένοι της, που περνούν υπέροχες μέρες και νύχτες με διαφορετική θεματολογία  κάθε φορά στο ξενοδοχείο στο Σίσι.

Η γιορτή των λουλουδιών πριν τον γάμο

Οργανώθηκαν πολλές παραδοσιακές τελετές, όπως είναι οι γιορτές των λουλουδιών και των χρωμάτων, ενώ ο γαμπρός Σαχίλ, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντανιέλα από το Μεξικό, πήγε να τη συναντήσει πάνω σ’ ένα άλογο.

“Είναι μεγάλη τιμή για την Κρήτη και το ξενοδοχείο μας που μια τόσο σημαντική σχεδιάστρια μάς επέλεξε για τον γάμο του πρωτότοκου γιου της” είπε στην “Π” ο διευθυντής του “Καλημέρα Κρήτη” Νίκος Παντέρης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Coomi κάλυψε όλα τα έξοδα και των 300 προσκεκλημένων της και το συνολικό κόστος αυτού του γάμου φθάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

 

 

 

Πηγή: patris.gr