Οι τελευταίες ξέγνοιαστες βόλτες του Σήφη (video)
sifis__main

Επιστρέφει αποφασισμένος ο γνωστός ερπετολόγος Ολιβιέ Μπερά – Εντυπωσιακές λήψεις από τον Νίκο Σαράντο

Τι κι αν έχει αναστατωθεί η … γη και ο κόσμος με την παρουσία του Σήφη στο νερά του φράγματος των Ποταμών και έχουν κινητοποιηθεί υπηρεσίες και … ειδικοί ερπετολόγοι για την αιχμαλωσία του, ο ίδιος δείχνει να μην … ιδρώνει καθόλου απολαμβάνοντας τις βόλτες του στη λίμνη !

Το νέο βίντεο με τις εντυπωσιακές λήψεις από το Νίκο Σαράντο έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές την ώρα που ο διάσημος ερπετολόγος Ολιβιέ Μπερά επιστρέφει στην Κρήτη αποφασισμένος να βάλει τέλος στις ανέμελες βόλτες του Σήφη !

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το ερπετό που έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις παγίδες που έχουν στηθεί για την αιχμαλωσία του ενώ ο ίδιος ο Νίκος Σαράντος σχολιάζοντας το βίντεο αναφέρει:

Νέα εμφάνιση του Σηφη του κροκόδειλου στο φράγμα των ποταμών του Ρεθύμνου!!! Για μια ακόμη φορά μου έκανε τη χάρη και με άφησε να τον κινηματογραφήσω με το τετρακόπτερο αλλά και με την σταθερή μου κάμερα.
Εντύπωση προκαλούν τα κοφτερά του δόντια απο τις κοντινές λήψεις, αλλά και η άνεση με την οποία τον πλησιάζουν οι πάπιες που είτε έχουν άγνοια κινδύνου είτε υπερτιμούν τις δυνατότητες τους, παίζοντας μαζί του και κοροϊδεύοντας τον επιδεικτικά.
Ίσως είναι οι τελευταίες ανέμελες βόλτες του Σήφη στην ελευθερία αφού από μέρα σε μέρα θα επιστρέψει ο κροκοδειλάκιας Ολιβιε Μπεχρα, αυτή τη φορά πιο οργανωμένος και αποφασισμένος να πάρει την ρεβάνς από τον Σήφη.