“Θα μου κάτσεις, αλλιώς…”! Συγκλονιστικό: 14χρονοι βiαζαν συμμαθήτριές τους σε χωριό της Μακεδονίας
nbn

 

 

 

 

 

 

 

Μια υπόθεση που δεν μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους. Πρωτοφανής υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών του γυμνασίου συγκλονίζει χωριό της δυτικής Μακεδονίας, αφού δράστες φέρονται δυο 14χρονοι συμμαθητές τους! Τα περιστατικά προκαλούν σοκ όπως και τα μέρη όπου έλαβαν χώρα.

Η παιδική χαρά του χωριού, τα αποδυτήρια ενός γυμναστηρίου ακόμη και ο χώρος του παιδικού σταθμού! «Θα μου κάτσεις, αλλιώς θα πάθεις χειρότερα» φέρεται ότι έλεγαν στις δύο συμμαθήτριές τους για να τις εξαναγκάσουν σε στ0ματικό σeξ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκβiαζαν το ένα κορίτσι ότι θα το κάνουν βούκινο με γuμνές φωτογραφίες της. Και μάλιστα η απειλή τους έγινε πραγματικότητα αφού τελικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του σχολείου. Η φρίκη που κατήγγειλαν οι μαθήτριες ότι έζησαν από συμμαθητές τους επρόκειτο να αναβιώσει πριν από μερικές μέρες στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.

Το κουβάρι αυτής της απίστευτης υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2010, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Τότε οι μαθητές γυμνασίου (που είναι 20 ετών σήμερα) φέρεται ότι ακινητοποίησαν σε παιδική χαρά μία 14χρονη, την έριξαν στο έδαφος και της έβγαλαν τα ρούχα από τη μέση και πάνω. Έπειτα άρχισαν να τη βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό! Μάλιστα μετά από λίγο καιρό επανέλαβαν όσα έκαναν σε βάρος της συμμαθήτριάς τους, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ένας της άρπαξε από τα χέρια το κινητό, λέγοντάς της «δεν θα φύγεις», ο άλλος της σήκωσε την μπλούζα και τον στηθόδεσμο και της είπε: «Κάτσε να δούμε το στήθoς σου, αλλιώς δεν φεύγεις»!

Στη συνέχεια, την εξανάγκασαν να επαναλάβει και η ίδια την κίνηση, ενώ εκείνοι τη φωτογράφιζαν με το κινητό.Το δράμα της 14χρονης είχε και συνέχεια, αφού τον Ιανουάριο του 2011 ο ένας από τους δύο την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τη βοήθεια του κολλητού του και την εξανάγκασε να του κάνει στoματικό έpωτα στο προαύλιο του νηπιαγωγείου του χωριού. Το ίδιο έγινε άλλη μία φορά, ενώ ο 14χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει τις σκηνές με το κινητό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο μαθητής επιτέθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα σε άλλη μια συμμαθήτριά του. Αφού την οδήγησε με τη βία στις τουαλέτες του παλιού γυμναστηρίου του σχολείου, την απείλησε ότι θα πει ψέματα στον φίλο της πως ήρθαν σε εpωτική επαφή, για να την υποχρεώσει να τρίψει το yεννητικό του όpγανο ανάμεσα στα στήθη της και να του κάνει στ0ματικό σeξ!

Μετά τη σύλληψή τους ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για παραγωγή και κατοχή κατ’ εξακολούθηση και από κοινού υλικού παιδικής π0ρνoγραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, καθώς και για παράνομη βία. Παράλληλα, κατηγορούνται για επίδειξη υλικού παιδικής π0ρνoγραφίας.