Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηρακλείου – Μεσαράς: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης Βίντεο
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηρακλείου – Μεσαράς: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης Βίντεο
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηρακλείου – Μεσαράς: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης Βίντεο

Το «κακό» με τα ατυχήματα στους δρόμους της Κρήτης δεν φαίνεται να λαμβάνει τέλος και τις τελευταίες ώρες το νησί «θρηνεί» ακόμη έναν συνάνθρωπο μας στον “βωμό” της ασφάλτου μετά την διπλή τραγωδία που συνέβη ακριβώς, πριν μία εβδομάδα, στις Μοίρες με μια 37χρονη μητέρα και το 3χρονο αγγελούδι της να χάνουν την ζωή τους.

Αυτήν την φορά, σε ανείπωτο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικείοι ενός 54χρονου συνανθρώπου μας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι επί της εθνικής οδού Ηρακλείου-Μοιρών.

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι εικόνες που αποτυπώνουν τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος τότε που τα δύο αγροτικά που κινούνταν σε διαφορετική κατεύθυνση συγκρούονται με σφοδρότητα μεταξύ τους.

Ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «ανέβασε» το βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στην ανάρτησή του, αναφέρει συγκεκριμένα:

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!!

Άλλος ένας άδικος θάνατος.

 Μιλάμε για τα κρίσιμα χρυσά δευτερόλεπτα που σας λέω χρόνια, για το λάθος που σκοτώνει!

Έλεος! Φτάνει πια!!

Θυμηθείτε τι έλεγα μόλις προχθές  για τις αριστερές στροφές. Τρεις στους τρεις θανάτους φέτο σε επιχείρηση αριστερής στροφής!!Οτι πιο επικίνδυνο στο δρόμο!».

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών αποτελεί τον τρίτο συνάνθρωπό μας που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε κάποιο δρόμο της Κρήτης, μέσα στο 2021.

Κεντρική φωτογραφία από το Facebook του κ. Λιονάκη.