Θλίψη για τον Γιώργο που πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο
Ο νεαρός  Γιώργος Μ που καταγόταν από την Πελοπόννησο, σπούδαζε στο Ηράκλειο στο φοιτητής στο CSD UoC (Computer Science Department, University of Crete).

Το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία του Αγιοφάραγγου ο Γιώργος είχε πάει για μπάνιο με την παρέα του.

Οι λουόμενοι και οι φίλοι έβλεπαν το νέο άνδρα να παλεύει αρκετή ώρα με τα κύματα  ειδοποίησαν τις αρχές και στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση για να προσεγγίσουν την περιοχή, που βρίσκεται κοντά τη Μονή Οδηγητρίας,

Κλήθηκε το λιμενικό σκάφος του Κόκκινου Πύργου αλλά από θαλάσσης ήταν αδύνατο να πλησιάσει το σκάφος αν και πήγε στην περιοχή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έπνεαν άνεμοι πάνω από 8 μποφόρ.

Στη συνέχεια άνδρες της ΕΜΑΚ προσπάθησαν να φτάσουν στην περιοχή όπου ήδη μια γιατρός έδινε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο νεαρό για πάνω από μισή ώρα  ωστόσο φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά για τον 23χρονο που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μοιρών και από εκεί στο Ηράκλειο για να γίνει νεκροψία νεκροτομή.

Ο Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι και καταλαβαίνετε τον πόνο των δικών του ειδοποιήθηκαν  και μεταβαίνουν στην Κρήτη για την παραλαβή της σορού του άτυχου νέου