• 20 Ιουλίου, 2024

Θρίλερ με τον θάνατο της 29χρονης Μαρίας Ελένης

Vinkmag ad

b5ff82_01

Ο απροσδόκητος θάνατός της έχει συγκλονίσει το νησί των Ιπποτών την ώρα που συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως η Μαρία –Ελένη έβαλε από μόνη της τέλος στη ζωή της.

«Αποκλείεται να έφτασε μόνη της στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της. Ποιος είναι αυτός που την οδήγησε στο θάνατο; Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος γιατί πήγε άδικα το κορίτσι. Ήταν ένα χρυσό παιδί η Μαρία- Ελένη. Δεν υπήρχε καλύτερη κοπέλα, ήταν μορφωμένη, έξυπνη, όμορφη, δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της. Σπούδασε νηπιαγωγός γιατί αγαπούσε τα παιδιά και ήθελε να κάνει δική της οικογένεια αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Ήταν ένα αγαπητό πλάσμα και μόλις μάθαμε για τον άδικο χαμό της, τρελαθήκαμε. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα αυτός που την οδήγησε στο θάνατο για να αναπαυθεί η ψυχούλα της» λέει συγγενικό της πρόσωπο.

Η Ελένη – Μαρία αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού το 2013 και συνέχισε τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση 2014-2015» του Πανεπιστημίου Αιγαίου από όπου αποφοίτησε το 2016. Σύμφωνα με φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η 29χρονη κοπέλα ήταν ένα άτομο με ευγενική ψυχή και φωτεινό χαμόγελο.

«Η αγάπη της για τη ζωή και την εκπαίδευση θα λείψουν από όλους μας. Κανένας λόγος παρηγοριάς δεν μπορεί να αλαφρώσει την αίσθηση της απώλειας ενός νέου ανθρώπου. Ευχόμαστε ολόψυχα ο χρόνος να απαλύνει την οδύνη των αγαπημένων προσώπων της και η ίδια να παραμείνει στη μνήμη μας με το χαμόγελο που τη γνωρίζαμε ως τώρα» γράφουν στη σελίδα της στο facebook.

athensmagazine.gr

Loading

  Read Previous

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

  Read Next

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular