Θρήνος για το Μανόλη και την Ελισάβετ!Ανείπωτος πόνος για την τραγωδία.
troxaio101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκηνές αρχαιοελληνικής τραγωδίας εκτυλίχτηκαν χτες το βράδυ στους διαδρόμους του Βενιζελείου Νοσοκομείου, όπου ακούγονταν οι κραυγές θρήνου της μητέρας του άτυχου οδηγού της μοτοσυκλέτας που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο στις Γούρνες Ηρακλείου.

Ο νεαρός που πριν από μερικά χρόνια έλαβε ένα δώρο ζωής, καθώς αναγκάστηκε να λάβει μόσχευμα για το συκώτι του κι έτσι να συνεχίσει να ζει μια κανονική ζωή, που όμως έμελλε να χάσει μ΄αυτόν τον τραγικό τρόπο, χωρίς μάλιστα να φταίει! Συνοδοιπόρος σ΄αυτό το μοιραίο ταξίδι και η φίλη του η 33χρονη Ελισάβετ από την Κομοτηνή που είχε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα με το νεαρό από του Κοκκίνη και ήταν ζευγάρι στη ζωή…και στο θάνατο!

Ο 34χρονος μαζί με τη φίλη του κινούνταν με τη μηχανή τύπου τσόπερ με κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο.

Την ίδια ώρα ένας Ρώσος τουρίστας μαζί με τη σύζυγο του και το παιδί τους εκινούντο προς την αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό το Ηράκλειο. Εντελώς ξαφνικά κι επειδή προφανώς μπερδεύτηκε ο Ρώσος στο δρόμο αποφάσισε, εγκληματικά, να κάνει αναστροφή στο ενοικιαζόμενο κάμπριο αυτοκίνητο του και να αλλάξει κατεύθυνση.

Ο νεαρός δικυκλιστής αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στο αυτοκίνητο και το νεαρό ζευγάρι, που σημειωτέον δεν φορούσε κράνος, να φύγει με δύναμη από τη μηχανή και να προσκρούσει με ένταση στο έδαφος.

Ο Ρώσος όταν πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε προκαλέσει με τη μοιραία κίνηση του υπέστη σοκ ενώ η αστυνομία έλαβε αίμα τόσο από τους δύο νεκρούς όσο και από τον οδηγό του αυτοκινήτου προκειμένου να δει από τις τοξικολογικές εξετάσεις αν οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ίδια ώρα τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο θα εξετασθούν από ειδικούς εμπειρογνώμονες της ΕΛΑΣ, για να διακριβωθούν τα ασφαλή αίτια αυτής της τραγωδίας!

www.cretalive.g