Θρήνος για τον 47χρονο Στέλιο που “έσβησε” αβοήθητος στην άσφαλτο της Κρήτης
ekav_vrady

Ο άτυχος άνδρας βάδιζε από το Τυμπάκι προς τις Μοίρες με τα πόδια και στο ύψος ενός   πρώην πρατηρίου υγρών καυσίμων ΕΚΟ που είναι κλειστό στην Παναγία Σουμπάλουσα, χτυπήθηκε από το Ι. Χ….

Από την Αστυνομία ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Μοιρών και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κ. Υ. Μοιρών, αλλά ήταν ήδη νεκρός…

Με μεγάλη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών στο Ηράκλειο για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος που τα ξημερώματα χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 47χρονο άνδρα στην περιοχή του Τυμπακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στην ανεύρεση τυχόν μαρτύρων του συμβάντος, το οποίο σημειώθηκε στο δρόμο Μοιρών Τυμπακίου, πουλύ κοντά σε πρατήριο καυσίμων, το οποίο ωστόσο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.

Σημειώνεται ότι το θύμα, ο 47χρονος Στέλιος Σταυρουλάκης, είχε χάσει την γυναίκα του  πριν δύο χρόνια και είναι πατέρας  δύο παιδιών όπως αναφέρουν οι πληροφορίες χτυπήθηκε από το όχημα στην περιοχή της μέσης και άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος στο σημείο που εγκαταλείφθηκε.

Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα από άλλους διερχόμενους οδηγούς και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού ο άνδρας παραλήφθηκε ήδη νεκρός από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.
Το θύμα ήταν εν ζωή κάτοικος Μοιρών και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή