Θρήνος στην Κρήτη για τον 14χρονο Γιώργο που έχασε τη μάχη για τη ζωή… (φωτογραφίες)
giorgos zervos

Μόλις στα 14 του χρόνια έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Χανιώτης Γιώργος Ζερβός, αθλητής του τένις και του squash.

Πριν μια εβδομάδα ξαφνικά μπήκε στην εντατική από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, αλλά τελικά δεν βγήκε νικητής… Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 12.00, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Χαλέπα, στα Χανιά.

ζερβος

O Γιώργος, αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ήταν ένα πρόσχαρο και κοινωνικό παιδί, που απολάμβανε το τένις και μέσω του αθλήματος είχε αποκτήσει φιλίες με συναθλητές του από όλη την Ελλάδα.
Ανακοίνωση για την απώλεια του Γ. Ζερβού εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α., καταθέτει τα θερμά συλλυπητήρια του Αθλήματός μας, στην Οικογένεια του δεκατετράχρονου Αθλητή, για τον πρόωρο χαμό του. Η Ε.Φ.Ο.Α. καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων και εξουσιοδοτεί τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Δημολίτσα να παραστεί στην αποχαιρετιστήρια τελετή, εκπροσωπώντας το Τένις. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α, θα κατατεθούν 100€ στα «Παιδικά Χωριά SOS», στη μνήμη του Αθλητή μας Γιώργου Ζερβού».
ζερβος 2

Ο προπονητής του Πέτρος Τζαμαλούκας έγραψε στο facebook χθες βράδυ

ζερβος 3

Σήμερα έχασα ένα παιδί μου. Πριν λίγες μέρες μου έστελνες βίντεο που έπαιζες για να διορθώσω τα λάθη σου και να δω την εξέλιξη σου…δεν πρόλαβα να σου απαντήσω. Σου έβαζα τις φωνές που μου έκανες το forehand κουτάλα αλλά δεν πρόλαβα να σου πω ότι τα κατάφερες, το έφτιαξες! Και με ένα τρομερό drop shot…
Γιώργο μου από εκεί ψηλά που είσαι θα μας προσέχεις…και να ξέρεις θα είσαι πάντα μέλος της ομάδας 🇬🇷. Σήμερα έχασα έναν φίλο. Καλό ταξίδι Γιωργος Ζερβος

ζερβος 4

 

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α., καταθέτει τα θερμά συλλυπητήρια του Αθλήματός , στην Οικογένεια του δεκατετράχρονου Αθλητή, για τον πρόωρο χαμό του. Η Ε.Φ.Ο.Α. καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων και εξουσιοδοτεί τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Δημολίτσα να παραστεί  στην αποχαιρετιστήρια τελετή, εκπροσωπώντας το Τένις.

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α, θα κατατεθούν 100€ στα «Παιδικά Χωριά SOS», στη μνήμη του Αθλητή  Γιώργου Ζερβού.

 

 

 

 

candianews.gr