Την Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου αναχωρεί για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ο Μ Στεφανουδάκης
Αύριο Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 αναχωρώ για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μετά από ένα σκληρό, πρόγραμμα προπονήσεων, είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω τη χώρας μας, σε τρεις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

stef
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου θα αγωνιστώ στη διεθνή αθλητική διοργάνωση στο Al Ain. Ενώ, από τις 20 έως 27 Φεβρουαρίου θα βρίσκομαι στο Ντουμπάι, όπου θα συμμετάσχω στο πρώτο Grand Prix του 2015, το 7th Fazza Competition, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρόνιας. Σε αυτή τη διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος 600 αθλητές, από 40 χώρες, σε 86 περίπου αθλήματα. Και τέλος, θα συμμετάσχω στην 5η αθλητική συνάντηση του Sharjah, στις 27 – 28 του μηνός.
«Για άλλη μια φορά καλούμαι να συμμετάσχω στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των Αραβικών Εμιράτων. Το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ υψηλό και έτσι είναι μια πρόκληση για εμένα. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετέχω για τέταρτη χρόνια. Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να φέρω, όσο το δυνατόν, καλύτερα αποτελέσματα και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

stef1
Για άλλη μια φορά, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι βοηθούν, ώστε τα όνειρα μου να γίνονται πραγματικότητα. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να τιμήσω τη γαλανόλευκη μας και να την ανεβάσω εκεί που της αξίζει να είναι…»