«Τίτλοι τέλους» για Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια μετά από 5 χρόνια -Γιατί χώρισαν
makripoylia-xatzigiannis

Χωριστούς δρόμους για την ζωή τους φαίνεται πως επέλεξαν να ακολουθήσουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Επειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο τραγουδιστής διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, και η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται μεταξύ Αθήνας, Πάρου και Νέας Υόρκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με ένα τρόπο και ο άλλος με άλλον», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος από το οικείο περιβάλλον των δύο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στη λύση της σχέσης τους είναι πολύ συγκεκριμένος και οφείλεται στο περιβάλλον του τραγουδιστή καθώς υπήρχαν πρόσωπα που τον επη 00004000 ρέαζαν στις επιλογές του και κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από την ηθοποιό έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Τέλος, πολλοί απο εκείνους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι που λένε πως προσπάθησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε όπως φαίνεται τελικά. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον…

 

 

Πηγή: www.iefimerida.gr/