• 25 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Το ξέσπασμα Ζουγανέλη για τον θάνατο Μπουλά – Γελοία υποκείμενα, καθάρματα της δημοσιογραφίας.

Vinkmag ad

Απίστευτα θυμωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης με όσα giannis-zouganelis-5701-300x167

γίνονται μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και τα δήθεν όπως τα αποκαλεί, αφιερώματα…

στην μνήμη του, ενώ ξεσπά για άλλη μια φορά εναντίον αυτών που τον πέθαναν όσο ζούσε και συνεχίζουν να γράφουν ανακρίβειες και να σπιλώνουν μνήμες, νεκρών και ζωντανών.
«Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Μπουλάς αν τα έβλεπε όλα αυτά, ξέρω όμως πως όσο ζούσε το μόνο που τον έκανε να χάσει την αξιοπρέπειά του ήταν όταν τον πέθαναν αρχικά οι δημοσιογράφοι των sites, αλλά και στην αναπαραγωγή τους οι εφημερίδες, τρεις φορές και είχαν ορίσει και ημερομηνία θανάτου. Αυτό πουλάει και το πουλάνε τα καθάρματα της δημοσιογραφίας» είπε με αρκετό θυμό στο Secret και έσπευσε να βάλει στην θέση τους όσους γράφουν ότι ο Γιάννης Κούτρας είναι ο καλλιτέχνης που βοήθησε οικονομικά ο Σάκης Μπουλάς.
«Το τι έχει γραφτεί δεν λέγεται. Ότι έχει κάνει διαθήκη, ότι έχει αφήσει τα χρήματά του σε έναν απαξιωμένο μουσικό, αναφερόμενοι στον Γιάννη Κούτρα. Γελοίοι. Γελοία υποκείμενα. Καμία σχέση με τον Γιάννη Κούτρα. Απλά ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα, μιας και οι ειδήσεις δεν πουλάνε κα πουλάει αυτό. Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Οι άμεσοι συνεργάτες του στην τελευταία του δουλειά αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκείνη την βραδιά για τη μνήμη του Σάκη, αλλά σε έναν φίλο μας, απαξιωμένο μουσικό, εξαιρετικό, γνωστό σε εμάς και αν ήθελε ο ίδιος θα το δημοσιοποιούσαμε. Επειδή όμως δεν ήθελε, το σεβαστήκαμε και συνεννοηθήκαμε μαζί του».
Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε και για όλους τους δήθεν που έκαναν αφιερώματα στον Σάκη Μπουλά αφού πέθανε, ενώ όσο ζούσε κανείς δεν τον θυμόταν. «Εκτός από ένα- δυο τραγούδια του, ο Σάκης δεν παιζόταν στα ραδιόφωνα. Ούτε εμένα παίζουν, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί παίζω μόνος μου, δεν γουστάρω κανέναν κερατά. Τώρα που πέθανε βάζουν τραγούδια του και του κάνουν αφιερώματα. Μα είναι γελοιότητα , είναι όλοι γελοίοι».

Loading

  Read Previous

  Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου (photo&vid)

  Read Next

  Κωνσταντίνος Αργυρός – Δεύτερη Φορά.

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular