Τον μαχαίρωσαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου για ένα κινητό
maxeri

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο του Ηρακλείου με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που μαχαιρώθηκε.

Μέρα-μεσημέρι μαχαίρωσαν άνδρα στο Ηράκλειο για να του αρπάξουν όπως υποστήριξε το κινητό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και στο κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γωνρίζονται, υπήρξε καυγάς και στη συνέχεια ο ένας άνδρας μαχαίρωσε το δεύτερο στη Χανιώπορτα με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση.

Το περιστατικό έγινε στην «καρδιά» της πόλης με τους πολίτες να αντικρίζουν άναυδοι τον άνδρα ηλικίας 40 περίπου ετών αιμόφυρτο να χρειάζεται βοήθεια.

Σύμφωνα με τον φαρμακοποιό φαρμακείου στο κέντρο που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μίλησε στο neakriti.gr «ο άνδρας είχε τραύμα από μαχαίρι στο πόδι και χτυπήματα στο κεφάλι. Τον φροντίσαμε με γάζες και betadin και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δεν ήταν σε τόσο σοβαρή κατάσταση και το μόνο που μας μετέφερε είναι ότι προσπάθησαν να τους κλέψουν το κινητό».

Ασθενοφόρο μετέφερε αμέσως τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία αναλαμβάνει να διερευνήσει το περιστατικό.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που καταστηματάρχες αντικρίζουν περιστατικά βίας και οι φαρμακοποιοί παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες καθώς ιδιαίτερα στη διάρκεια της νύχτας τα περιστατικά είναι πολλά.

Από: Σαριδάκη Φιλία