Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με τα δόντια της όταν την έπιασε στο κρεβάτι με τον εραστή της
pennis_0

«Και κερατάς και δαρμένος» λέει η παροιμία, και στην περίπτωση ενός άνδρα από την Ινδία, ισχύει στο έπακρο.

Βέβαια εκείνος είναι κάτι περισσότερο από δαρμένος. Είναι ακρωτηριασμένος στα γεννητικά του όργανα από τα δόντια της γυναίκας του.
Η γυναίκα ονομάζεται Τζαιάνθη και είναι 45 χρονών και το θύμα, ο σύζυγος της, ονομάζεται Τζενθαμαράι και είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Βελόρε και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γυναίκα – θύτης στην αστυνομία, όταν την έπιασε ο άνδρας της με τον εραστή της κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που γίνεται στην περιοχή, εκείνη φοβήθηκε τόσο πως θα την καταδώσει στο χωριό και οι οργισμένοι χωρικοί θα της επιφυλάξουν δυσάρεστες εκπλήξεις και πολύ ξύλο. Τότε παράτησε σύξυλο τον εραστή της και όρμησε γονατιστή στον άνδρα της από τον οποίο έκοψε τα γεννητικά του όργανα με τα δόντια της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το παντρεμένο ζευγάρι πήγε μαζί στο φεστιβάλ και κάποια στιγμή η γυναίκα του είπε ότι θα απομακρυνθεί λίγο γιατί ήθελε να δει κάτι. Πίσω από μια σκοτεινή γωνιά συναντήθηκε με τον εραστή της που ονομάζεται Ντχατσανομορθι και άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις και στη συνέχεια άρχισαν να κάνουν σεξ.

Ο άνδρας όμως ανησυχούσε για τη γυναίκα του γιατί περνούσε η ώρα και άρχισε να την ψάχνει στο χωριό. Την βρήκε και έμεινε με σύξυλος. Πριν προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα όρμησε και με πολλαπλές δαγκωματιές του έκοψε τα γεννητικά του όργανα σύρριζα. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στο σκοτάδι με τον εραστή της για να φύγουν από το χωριό.

Ο άνδρας αιμόφυρτος και κρατώντας ότι του απέμεινε από τα γεννητικά του όργανα επέστρεψε στο χωριό και σωριάστηκε στην πλατεία. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης Τσενάι και η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η σύζυγος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές της περιοχής μέχρι να γίνει η δίκη.

 

 

topontiki.gr