• 23 Ιουνίου, 2024

ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ! Φορτηγό «εξαφανίζει» παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε 60″… (ΒΙΝΤΕΟ)

Vinkmag ad

tow-truck-lifting-renault-hatchback

Προσοχή. Μία στιγμή να γυρίσεις το κεφάλι σου από την άλλη πλευρά και πάει το αυτοκίνητο. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο φορτηγό κάνει πάρα πολύ εύκολη την απομάκρυνση των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Ευτυχώς ή δυστυχώς, η ελληνική Αστυνομία δεν έχει τέτοια.

Στους περισσότερους έχει τύχει να αφήσουμε για λίγο το αυτοκίνητο με αλάρμ σε μια θέση που κανονικά απαγορεύεται η στάθμευση, για να πεταχτούμε σε μια πολύ βιαστική δουλειά για λίγα δευτερόλεπτα. «Θα έχω το νου μου, κι αν έρθει η αστυνομία, θα πεταχτώ να το πάρω» ή «σε ένα λεπτό θα είμαι πίσω», έτσι δεν λέμε; Ε, με αυτό το φορτηγό, δεν θα προλάβεις. Δεν θα ασχοληθούν καν να βγάλουν πινακίδες ή να κόψουν κλήση. Είναι μακράν πιο εύκολο και γρήγορο να το πάρουν και να φύγουν.

Χρονομετρήστε πόσο τους πήρε να σηκώσουν αυτό το λευκό Renault Clio. Λιγότερο από 60″. Το καλό είναι ότι κάνουν «καθαρή δουλειά», ούτε ζημιές, ούτε τίποτα. Και καλά να έχει τέτοιο εξοπλισμό η αστυνομία. Πολύ σωστά θα καθαρίσει ο τόπος από τα ατάκτως παρκαρισμένα αυτοκίνητα εδώ και εκεί.

Θα είναι αποτελεσματικό το μέσο, ακόμη και ως προληπτικό, αφού πολλοί θα το σκέφτονται όταν θα ξέρουν ότι είναι τόσο εύκολο να τους κατασχέσουν το αυτοκίνητο. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν αντί για την αστυνομία προμηθευτούν τέτοια φορτηγά οι συμμορίες που κλέβουν αυτοκίνητα.

drive.gr

Loading

  Read Previous

  Πύρινος εφιάλτης με δυο μεγάλες φωτιές στην Κρήτη

  Read Next

  Συγκλονιστικό βίντεο: Η Βλαχάκη λιποθυμά μετά τον τερματισμό του Μαραθωνίου

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular