• 14 Ιουλίου, 2024

Βιάγκρα σε σπρέι: Το νέο φαρμακευτικό «θαύμα» ανυψώνει το ανδρικό… ηθικό σε δευτερόλεπτα

Vinkmag ad

sprei-andriko-stoma

Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μετά τη λήψη του φαρμάκου από το στόμα μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα

Βιάγκρα σε σπρέι στόματος; Κι όμως! Επιστήμονες από την Ταιβάν τελειοποιούν στο εργαστήριο ένα σπρέι, το οποίο υπόσχεται θαύματα μέσα σε δευτερόλεπτα αφού κάνει ακριβώς αυτό που προσφέρει στους άνδρες το μπλε χάπι του έρωτα πολύ πιο γρήγορα.

Με το σπρέι αυτό, οι άνδρες που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, βλέπουν πως μέσα σε δευτερόλεπτα, το ηθικό τους εξυψώνεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το προϊόν αυτό μπορεί να φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή  εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Το πολλά υποσχόμενο προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια.

Οι εμπνευστές του είχαν την ιδέα να αναμείξουν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα – την σιλδεναφίλη – το κύριο συστατικό του βιάγκρα – με την “προπυλενογλυκόλη”, ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση. Η “προπυλενογλυκόλη” χρησιμοποιείται και σαν συντηρητικό σε τρόφιμα και προϊόντα καπνού καθώς επίσης και ως κύριο συστατικό στο υγρό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Οι επιστήμονες δοκίμασαν το σπρέι στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν …ορατά σε 78 δευτερόλεπτα.

“Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα”, τονίζει ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική “The Leger” στο Ντόνκαστερ και προσθέτει: “Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο”.

 

 

www.protothema.gr

Loading

  Read Previous

  Καταγγελία 35χρονης: Με βίασε ο συνάδελφός μου σε ταβέρνα

  Read Next

  Το «λέγειν» κάνει θαύματα όσον αφορά την προσέλκυση συντρόφων

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular