Βρέθηκε στην Κεφαλλονιά ο 33χρονος δικηγόρος Γιάννης Αγαπάκης και είναι καλά
 

agapakis_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να υπάρξει πήρε η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Γιάννη Αγαπάκη! Ο νεαρός δικηγόρος που εδώ και 23 ημέρες είχε χαθεί από προσώπου γης, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κεφαλλονιά και είναι καλά στην υγεία του!

Ο Γιάννης βρέθηκε σώος και αβλαβής ενώ οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους δεν είχε δώσει σημεία ζωής όλες αυτές τις ημέρες

Η μητέρα του σε δηλώσεις της  εξέφρασε την ικανοποίηση της και τη μεγάλη της χαρά για το ότι το παιδί της είναι ζωντανό και ευχαριστεί όλα τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα της εξαφάνισης του γιου ενώ το πρωί της Παρασκευής αναχωρεί για την Κεφαλλονιά όπου θα συναντήσει τον 33χρονο.

Η κ. Μαίρη Αγαπάκη μευχαριστεί τις Αστυνομικές Αρχές και συγκεκριμένα: τον Αστυνομικό Διευθυντή Κομοτηνής κ. Νίκο Μινεξίδη, τον Εισαγγελέα Κομοτηνής, τον Διοικητή της Τροχαίας Κομοτηνής κ. Ζιώγα, τον Tαξίαρχο Κέρκυρας κ. Γιώργο Τσιρογιάννη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη, την Ασφάλεια Ηρακλείου και τους Αξιωματικούς της και ιδιαιτέρως την κ. Δασκαλάκη και τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ekriti.gr για τη βοήθεια του Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αντιστράτηγο κ.Μανώλη Σφακιανάκη ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες την καθησύχαζε λέγοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να εντοπίσει το παιδί της και γι’ αυτό όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκη ήταν το γούρι της.

 

 

 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης – Λευτέρης Βαρδάκης