• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

«Αν θέλεις να σε πει μάνα κάποιος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις»



Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα Τετάρτη 4/12 η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοοθεσία του γιου της, Δημήτρη και όλα τα όμορφα συναισθήματα που νιώθει τώρα πια με την οικογένειά της.

Ελισάβετ Μουτάφη: «Με έλεγε μαμά από την πρώτη στιγμή»

«Όλοι έχουν να δώσουν αγάπη. Μου λένε όλοι respect για την υιοθεσία. Για εμάς, είναι δώρο αυτός, αυτό το παιδί. Δεν θέλω “μπράβο”. Φυσικά, ζούμε σε μια χώρα όπου είναι δύσκολο. Σε ένα συγκεκριμένο μέρος παίρνεις ένα παιδί και προσπαθείς να του αλλάξεις τη ζωή. Είναι δώρο για εμάς ο Δημήτρης», αποκάλυψε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Και συνέχισε: «Οι λεπτομέρειες διαφοροποιούνται σε κάθε περίπτωση. Πάντα λέω ότι το πιο σωστό είναι καλύτερα να επικοινωνήσει κανείς με τη διεθνή υπηρεσία που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της διακρατικής υιοθεσίας παιδιών.

Εμένα με ενδιέφερε να υιοθετήσω ένα παιδί. Όταν γνώρισα και τα παιδιά της Φωτεινής Παντζιά και της Ευγενίας Δημητροπούλου τα ερωτεύτηκα. Πήγαμε στη Σιέρα Λεόνε. Περνάς από κοινωνικό λειτουργό, περνάς από επιτροπή, παίρνεις την έγκριση, στέλνεις χαρτιά, βρίσκεις δικηγόρο, και μετά γίνεται το matching με το παιδί. Πολλές φορές το κάνεις με φωτογραφία, εγώ κατέβηκα στην Αφρική. Είχα τέσσερις μέρες άδεια από το “Προξενιό της Ιουλίας” και πήγα στην Αφρική. Τον είχα δει, τον ερωτεύτηκα, και ήταν πολύ δύσκολο να φύγω μετά από δύο μέρες».

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε: «Όταν πήγα ξανά να τον δω, έγινε το δικαστήριο. Ήμασταν από τους τυχερούς, καθώς ο δικαστής έβγαλε γρήγορα την απόφαση, και έμεινα για να τον πάρω».

«Το παιδί προσαρμόζεται πολύ γρήγορα και είμαι ευτυχισμένη για αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων με συγκίνηση και συνέχισε: «Όταν έρθει η ώρα να ρωτήσει αν έχει υιοθετηθεί το σωστό για εμένα είναι να πω ότι γεννήθηκε από μια μανούλα και πως για να έχει μια καλύτερη ζωή δόθηκε σε μια άλλη μανούλα και έναν άλλο πατέρα».

Μιλώντας για τις πρώτες μέρες στο σπίτι αποκάλυψε: «Υπήρχε ένα άγχος από μέσα μου. Λες ότι δεν έχεις περάσει μια εγκυμοσύνη αλλά έχεις περάσει ένα χρονικό διάστημα που είναι σαν εγκυμοσύνη. Ήταν σαν περίοδος εγκυμοσύνης ο χρόνος που περίμενα τον Δημήτρη να έρθει σπίτι. Αν θες να γίνεις μάνα μπορείς να τα καταφέρεις. Αν θέλεις να σε πει μάνα κάποιος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη, απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου.


Διαβάστε επίσης:

Ελισάβετ Μουτάφη: Η γλυκιά έκπληξη που δέχτηκε από τον Μάνο Νιφλή και τον γιο τους για τα γενέθλιά της


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Δήμος Αθηναίων: Ενώνουμε δυνάμεις με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε για ένα τουρνουά αγάπης – Τι δήλωσε ο Χάρης Δούκας

    Read Next

    Νεστόριο Καστοριάς: Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Λαογραφικό Μουσείο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular