Μια συγκινητική και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Σε Διάδραση» με την Αρετή Μπίτα, η κα Δέσποινα, μητέρα της άδικα δολοφονημένης 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία τον περασμένο Απρίλιο έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.
Με αφορμή λοιπόν, την ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης για το δολοφόνο και πρώην σύντροφο της Κυριακής Γρίβα, η οποία καταρρίπτει τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα αλλά συγχρόνως και την πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η μητέρας της Κυριακής Γρίβας, συζητώντας με την Έλενα Καραθάνου, στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί, ανέφερε χαρακτηριστικά «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τρελός. Είχε σώας τας φρένας. Μου κινεί υποψίες το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο των φυλακών».
Ενώ στη συνεχεία, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, επισήμανε «Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα σκέφτομαι το κοριτσάκι μου. Η Κυριακή μου έκανε αυτό που όλοι προτρέπουν τις γυναίκες να κάνουν όταν βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και το αποτέλεσμα το ξέρετε (…). Η Κυριακή μου να γίνει ένα μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες. Ανεξαρτήτου ηλικίας».
Τέλος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε χαρακτηριστικά «Το παιδί μου δεν είναι εδώ. Μιλάω σε μια φωτογραφία και της ανάβω το καντήλι κάθε μέρα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνομαι που δεν ήμουν εκεί μπροστά, να μπω μπροστά στο μαχαίρι. Να σκοτώσει εμένα. Διότι, εγώ τώρα πεθαίνω κάθε μέρα. Εγώ δεν ζω πλέον. Απλώς υπάρχω (…)».
Όλη η συνέντευξη της μητέρας της 28χρονης, Κυριακής Γρίβα ακολουθεί παρακάτω:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος