• 18 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ψηφιακή Έκθεση Μουσείου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron στρέφει το «βλέμμα» της στα νότια της Κρήτης

Νέος Διοικητής στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου (Φωτο)

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «έσβησε» ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής (Βίντεο- Φωτο)

Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Εσείς και το αφεντικό σας, τι τέλος θα έχετε;» (Βίντεο)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι – Στην Πρωινή Πτήση το μέλος της Καρναβαλικής Γιώργος Σαριδάκης

Το 47ο Καρναβάλι της Πόμπιας σήμερα στην Πρωινή Πτήση- Ακούστε τι μας είπε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Φουστανάκης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Έξυπνα υδρόμετρα: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΔΕΥΑ Φαιστού και των δημοτών – Ο Πρόεδρος Μ. Ορφανουδάκης στην Πρωινή Πτήση

Τροχαία στην Κρήτη: Η μάστιγα που θερίζει το νησί – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Λίμνη Κάρλα: Πλημμυρισμένο παραμένει ένα μικρό τμήμα



Η λίμνη Κάρλα – ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Ντάνιελ – έχει στεγνώσει, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν.

Το πρόβλημα της λειψυδρίας στη χώρα, η περιβαλλοντική κατάσταση της λίμνης Κάρλα και τα ιχθυοπαθέματα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της υποεπιτροπής υδατικών πόρων της Βουλής, αύριο Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου.

Η λίμνη Κάρλα – ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Ντάνιελ – έχει στεγνώσει, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν.

Ωστόσο, σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες στο meteo που επεξεργάστηκε η επιστημονική ομάδα του Climatebook , ένα μικρό τμήμα της παραμένει ακόμα πλημμυρισμένο.

Επιπλέον, στα σημεία όπου οι πλημμυρισμένες εκτάσεις έχουν στεγνώσει, η υποβάθμιση του εδάφους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Από το θυρόφραγμα της Κάρλας –  που έμεινε ανοιχτό μετά τον Daniel για να διοχετευτεί το αρδευτικό νερό, προκειμένου να μην πλημμυρίσει ξανά η περιοχή –  χιλιάδες ψάρια έπεσαν πρόσφατα στον Παγασητικό. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Μοναδικές εικόνες από το ναυάγιο του ατμόπλοιου Αδριά στην Φαλκονέρα

    Read Next

    Μενίδι: Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή – Νεκρός ο οδηγός

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular