• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια

Στο Βενιζέλειο 11χρονο παιδάκι με τη μητέρα του μετά το τροχαίο στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά

«Ράγισαν» και οι πέτρες στο ΠΑΓΝΗ… Ενός λεπτού σιγή από τους χειρουργούς στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Hράκλειο: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, «χτύπησε» δίκυκλο και εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες

Σεισμοί: Ενημερωνόμαστε και διατηρούμε την ψυχραιμία μας (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηρακλείου – Μεσαρά – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Με super glam φόρεμα στο The Voice την παραμονή Πρωτοχρονιάς


Απόψε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο ΣΚΑΪ υποδέχεται τη νέα χρονιά με την πιο αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.00, θα δούμε ένα special και αρκετά ανατρεπτικό και λαμπερό επεισόδιο του The Voice of Greece!

Ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης καλωσορίζει τους αγαπημένους coaches, Πάνο Μουζουράκη, Χρήστο Μάστορα, Γιώργο Μαζωνάκη, Έλενα Παπαρίζου, και όλοι μαζί ζούμε την εμπειρία μιας Special Blind Audition με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Oι εκπλήξεις της βραδιάς

Δεκατρείς πολύ ταλαντούχοι και αγαπημένοι μας άνθρωποι, από όλους τους χώρους, όχι όμως από αυτόν του τραγουδιού, προσπαθούν να γυρίσουν τις τέσσερις καρέκλες: Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, η αθλητικογράφος Λίλα Κουντουριώτη, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο εικαστικός- ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου, ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, η artist manager Έλενα Χριστοπούλου, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, η ηθοποιός- παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη, ο ηθοποιός- σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης και η ηθοποιός Άννα Κουτσαφτίκη.

Ποιοι θα πείσουν τους coaches πως αξίζει να τους διεκδικήσουν στην ομάδα τους και ποιοι θα τους αφήσουν… άφωνους; Ποιος από τους coaches θα πατήσει περισσότερο το button του block και ποιος θα ανακηρυχθεί νικητής της βραδιάς;

Το party δεν σταματά! Μετά την αλλαγή του χρόνου, απολαμβάνουμε τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου, τον Χρήστο Μάστορα με τις ΜΕΛΙSSES σε τρεις μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού!

Οι Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης.

Μάλιστα απαστράπτουσα θα είναι η μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Η coach και αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε ένα embellished μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι στους γοφούς. Η δημιουργία έχει την υπογραφή Vrettos Vrettakos και είναι γεμάτη αστραφτερά κρύσταλλα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Ένα εκατομμύριο κρύσταλλα από τον Βρεττό Βρεττάκο για το glam outfit στη σκηνή της Eurovision!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Α. Σκέρτσος: Υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου δεν σημαίνει απαγόρευση, αλλά ούτε και κατάχρηση

    Read Next

    Κίνα: Πιο «ενεργή» οικονομική πολιτική για το 2025 επιθυμεί ο Σι Τζινπίνγκ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular