• 19 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ψηφιακή Έκθεση Μουσείου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron στρέφει το «βλέμμα» της στα νότια της Κρήτης

Νέος Διοικητής στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου (Φωτο)

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «έσβησε» ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής (Βίντεο- Φωτο)

Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Εσείς και το αφεντικό σας, τι τέλος θα έχετε;» (Βίντεο)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι – Στην Πρωινή Πτήση το μέλος της Καρναβαλικής Γιώργος Σαριδάκης

Το 47ο Καρναβάλι της Πόμπιας σήμερα στην Πρωινή Πτήση- Ακούστε τι μας είπε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Φουστανάκης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Έξυπνα υδρόμετρα: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΔΕΥΑ Φαιστού και των δημοτών – Ο Πρόεδρος Μ. Ορφανουδάκης στην Πρωινή Πτήση

Τροχαία στην Κρήτη: Η μάστιγα που θερίζει το νησί – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ξυλοδαρμός 15χρονου στη Θεσσαλονίκη: Επί μισή ώρα τον χτυπούσαν



Για τον άγριο ξυλοδαρμό, που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης και μέρος του οποίου βιντεοσκοπήθηκε, συνελήφθησαν οι έξι φερόμενοι ως θύτες  

Τουλάχιστον μισή ώρα φαίνεται ότι κράτησε το βασανιστήριο του 15χρονου μαθητή ο οποίος δεχόταν συνεχώς χτυπήματα από τους συνομηλίκους του στον Εύοσμο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό, που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης και μέρος του οποίου βιντεοσκοπήθηκε, συνελήφθησαν οι έξι φερόμενοι ως θύτες και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και παράβασης νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Στη συνέχεια όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Voria.gr, δύο από αυτούς ήταν συμμαθητές του θύματος και έχουν ήδη αλλάξει σχολικό περιβάλλον. Οι υπόλοιποι τρεις θύτες φοιτούν σε άλλο σχολείο της περιοχής.

Οι έξι παρέσυραν τον άτυχο 15χρονο σε άλλο σημείο, εκτός σχολείου, διαπληκτίστηκαν μαζί του και λίγο αργότερα ξεκίνησαν να τον χτυπούν. Αμέσως μετά το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, με την υγεία του να μη διατρέχει κίνδυνο.

«Επιληφθήκαμε αμέσως τους συμβάντος. Στείλαμε γρήγορα ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο και ενεργοποιήσαμε την 4μελή ομάδα διαχείρισης βίας», είπε στη Voria.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Όσο για τους δύο συμμαθητές του 15χρονου, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι «από σήμερα φοιτούν σε άλλο σχολείο».

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο Κροατών οπαδών

    Read Next

    ΟΣΥ: Τι αναφέρει το πόρισμα για την πτώση του στύλου του τρόλεϊ στη Ν. Φιλαδέλφεια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular