• 19 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ψηφιακή Έκθεση Μουσείου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron στρέφει το «βλέμμα» της στα νότια της Κρήτης

Νέος Διοικητής στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου (Φωτο)

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «έσβησε» ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής (Βίντεο- Φωτο)

Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Εσείς και το αφεντικό σας, τι τέλος θα έχετε;» (Βίντεο)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι – Στην Πρωινή Πτήση το μέλος της Καρναβαλικής Γιώργος Σαριδάκης

Το 47ο Καρναβάλι της Πόμπιας σήμερα στην Πρωινή Πτήση- Ακούστε τι μας είπε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Φουστανάκης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Έξυπνα υδρόμετρα: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΔΕΥΑ Φαιστού και των δημοτών – Ο Πρόεδρος Μ. Ορφανουδάκης στην Πρωινή Πτήση

Τροχαία στην Κρήτη: Η μάστιγα που θερίζει το νησί – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ξύλο και παρέμβαση της αστυνομίας σε σχολικό αγώνα στο Ηράκλειο

Επεισοδιακά έληξε σχολικός αγώνας μπάσκετ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο ανάμεσα σε μαθητές Λυκείου του Ηρακλείου και Λυκείου της  Νέας Αλικαρνασσού.

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη του αγώνα και την διαμόρφωση του αποτελέσματος υπέρ των μαθητών του Λυκείου του Ηρακλείου, μαθητές της χαμένης ομάδας επιτέθηκαν χτυπώντας στο πρόσωπο μαθητές του Λυκείου του Ηρακλείου αλλά και τον διαιτητή του αγώνα.

Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να μπορέσουν να εξέλθουν από το γήπεδο με ασφάλεια δεκάδες μαθητές και από τα δύο σχολεία, που βρέθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν τους συμμαθητές τους και οι οποίοι για κάποιο χρονικό διάστημα κρατήθηκαν στο εσωτερικό του γηπέδου με τους καθηγητές των δύο σχολείων να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, δύο τουλάχιστον μαθητές και ο διαιτητής του αγώνα χτυπήθηκαν στο πρόσωπο.

Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας στο σημείο οι μαθητές και των δύο σχολείων αποχώρησαν με ασφάλεια.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο Creta24 και ο διευθυντής του Λυκείου του Ηρακλείου, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το βίαιο επεισόδιο.

Όπως ανέφερε, ο ένας εκ των δύο μαθητών έχει τραυματιστεί σοβαρότερα και έχει πρηστεί το πρόσωπό του από μπουνιά που δέχτηκε. Ο ίδιος σημείωσε πως έχουν ήδη ενημερωθεί οι γονείς των μαθητών.

Πηγή: creta24.gr

    Read Previous

    Σχηματάρι: Αυτοκίνητο εγκλωβισμένο στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης

    Read Next

    Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular