• 19 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Πορεία διαμαρτυρίας για την Τραγωδία των Τεμπών στο Τυμπάκι- Στην Πρωινή Πτήση εκπρόσωποι των διοργανωτών

Συνεχίζονται οι διακρίσεις από την Κέλλυ Κυδωνάκη – Στο στούντιο του dream 90,7 το «Χρυσό» κορίτσι του Καράτε (Φωτο – Βίντεο)

Ηράκλειο: Τροχαίο με το «καλημέρα» στο ΒΟΑΚ – Δύο οχήματα συγκρούστηκαν

Missing Alert για τον 21χρονο Γερμανό που χάθηκε ενώ είχε πάει στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Ψηφιακή Έκθεση Μουσείου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron στρέφει το «βλέμμα» της στα νότια της Κρήτης

Νέος Διοικητής στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου (Φωτο)

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «έσβησε» ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής (Βίντεο- Φωτο)

Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Εσείς και το αφεντικό σας, τι τέλος θα έχετε;» (Βίντεο)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι – Στην Πρωινή Πτήση το μέλος της Καρναβαλικής Γιώργος Σαριδάκης

Πέταξαν μπαλάκια του τένις με κάνναβη και κοκαΐνη στις φυλακές του Κορυδαλλού



Πέταξαν 50,1 γρ. κάνναβης και 10,3 γρ. κοκαΐνης, τα οποία ήταν κρυμμένα σε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και τοποθετημένα μέσα σε 2 μπαλάκια του τένις

Σε αποτροπή εισαγωγής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, μετά από έλεγχο στον προαύλιο χώρο της Στ’ πτέρυγας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού Ι, προχώρησαν τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024, σωφρονιστικοί υπάλληλοι εσωτερικής φύλαξης, σε συνέχεια των εντολών και κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για συνεχείς και εντατικούς ελέγχους στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 50,1 γρ. κάνναβης και 10,3 γρ. κοκαΐνης, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και τοποθετημένα μέσα σε δύο μπαλάκια του τένις, ύστερα από ρίψη από τον εξωτερικό χώρο του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. 

«Τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί και ενταθεί οι έλεγχοι (τακτικοί και έκτακτοι) εντός των Σωφρονιστικών Καταστημάτων της χώρας με πολύ σημαντικές επιτυχίες, ενώ θα συνεχιστούν ακόμη πιο εντατικά όλο το επόμενο διάστημα, στη βάση του Στρατηγικού Σχεδιασμού που ήδη εφαρμόζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για μία σύγχρονη Σωφρονιστική Πολιτική Ασφαλείας εντός των Σωφρονιστικών Καταστημάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    ΠΟΥ-mpox: Επείγουσα σύγκληση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στις 22 Νοεμβρίου

    Read Next

    ΣΥΡΙΖΑ: 11 περιπτώσεις παρατυπιών που επιχειρήθηκαν στις εκλογές συνέδρων σε Οργανώσεις Μελών

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular