• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

«Πήγα μεθυσμένος στο ραντεβού μου με το Mega για τις “Σαββατογεννημένες”»



Για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μοιράστηκε αστείες ιστορίες από την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε πως πήγε μεθυσμένος στο ραντεβού με το Mega για τις «Σαββατογεννημένες».

«Εγώ δεν έχω μεθύσει ποτέ στη ζωή μου και με το ποτό είμαι μετρημένος και σωστός. Εκείνο το βράδυ δεν ξέρω πως έγινε. Το προηγούμενο βράδυ για το ραντεβού για τις “Σαββατογεννημένες” πήγα στην καφετέρια που ερηαζόμουν και γιόρτασα με τους συναδέλφους και μετά πήγαμε για ποτό και δεν θυμάμαι τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ίδιος επέστρεψε σπίτι και το επόμενο πρωί του τηλεφωνούσαν η μητέρα του και ο Αργύρης Αγγέλου και εκείνος δεν απαντούσε. Τον κάλεσε και η αδελφή του και ψύχραιμη τον ξύπνησε για να πάει στο ραντεβού του.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον Αργύρη κόκκινο από τα νεύρα και μου λέει “είσαι πολύ μ…ας” και με παίρνει, με βάζει μέσα στο μπάνιο και με έβρεχε με τα ρούχα για να ξυπνήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Πήγα στο ραντεβού με το Mega με γυαλιά ηλίου γιατί ήμουν χάλια. Προσπαθούσα να μιλήσω για το σενάριο και ήξερα ότι είχα “ημερομηνία λήξης”».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στο «Παρά 5» με το οποίο και βοήθησε στο να ανοίξουν οι πόρτες σε πολλούς ανθρώπους.


Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: Διασκέδασε με γνωστή παρουσιάστρια σε Γαρμπή – Χριστοφόρου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    ΥΠΕΘΑ: Σε ΦΕΚ η αύξηση των αποδοχών των μαθητών των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και η αύξηση της νυχτερινής απασχόλησης

    Read Next

    Συρία: Μια «ανάσα» από τη Δαμασκό οι αντάρτες – Κατέλαβαν σχεδόν όλες τις νότιες επαρχίες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular