• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

«Ο Ηρακλής μας είναι μαχητής και με την δύναμη του Θεού θα τον γράψει το άθλο του» – Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Οικογένεια

Μοίρες: Εικόνες που σοκάρουν… Εγκατέλειψαν κουταβάκια τα οποία τρέφονται από το νεκρό σώμα μιας κατσίκας

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Vinkmag ad

Πυροσβεστική: 43 φωτιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Vinkmag ad

[ad_1]

Σύλληψη και επιβολή διοικητικού προστίμου για την πυρκαγιά στη Σκαλωτή Δράμας

Σε 43 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, οι 39 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος, η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Σύλληψη και επιβολή διοικητικού προστίμου για εμπρησμό από αμέλεια στη Δράμα

Στη σύλληψη ενός 87χρονου άνδρα προχώρησαν χθες οι αρμόδιες αρχές, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην Σκαλωτή Δράμας και η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο. Επιπλέον στον 87χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.636,71 ευρώ. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η πυροσβεστική σε ανακοίνωσή της, συνελήφθη χθες από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση από αμέλεια, στην περιοχή Σκαλωτή του δήμου Δράμας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.636,71 ευρώ. Ο 87χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας.

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Read Previous

Επικοινωνία Μπάιντεν – Νετανιάχου: Ο θάνατος Σινουάρ δημιούργησε μια ευκαιρία να πιέσουν για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα

Read Next

Π. Μπέικερ (New York Times) στο ΕΡΤNews: «Ο Τραμπ θα αμφισβητήσει οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα δεν τον ευνοεί»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular