Home Lifestyle Άννα Νταλάρα, Σμαράγδα Καρύδη και Έλενα Σκουλά στην πρεμιέρα της «Καρυάτιδας» του Γιώργου Καπουτζίδη

Άννα Νταλάρα, Σμαράγδα Καρύδη και Έλενα Σκουλά στην πρεμιέρα της «Καρυάτιδας» του Γιώργου Καπουτζίδη

by 907@dreamfm.gr
1 minutes read

[ad_1]

Την επίσημη παράσταση του νέου θεατρικού έργου του Γιώργου Καπουτζίδη «Η Καρυάτιδα» παρακολούθησαν πριν από λίγες ημέρες η Άννα Νταλάρα, η Σμαράγδα Καρύδη και η Έλενα Σκουλά.

Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί στο Θέατρο Rex όπου ανεβαίνει η παράσταση σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαυρογεώργη.

Για τη βραδινή της έξοδο η Σμαράγδα Καρύδη Επέλεξε να κινηθεί σε μπεζ τόνους, δίνοντας λάμψη στο look της με μπότες σε χάλκινο χρώμα. Η Έλενα Σκουλά επέλεξε ένα καρό πανωφόρι για να φωτίσει το total black σύνολό της, ενώ η Άννα Νταλάρα κράτησε μια τσάντα στα αγαπημένα χρώματα αυτής τη σεζόν.

Η Άννα Νταλάρα, η Σμαράγδα Καρύδη και η Έλενα Σκουλά.
Η Άννα Νταλάρα, η Σμαράγδα Καρύδη και η Έλενα Σκουλά.

Στο Θέατρο Rex παρευρέθηκαν ακόμα αρκετοί παλαιότεροι συνεργάτες του Γιώργου Καπουτζίδη, όπως ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελένη Κρίτα με τους οποίους συνεργάστηκε στο «Παρά Πέντε», αλλά και η Μαριέλλα Σαββίδου την οποία είχαμε δει στην «Εθνική Ελλάδος».

Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ελένη Κρίτα.
Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ελένη Κρίτα.
Η Σοφία Σεϊλή και ο Δρόσος Σκώτης.
Η Σοφία Σεϊλή και ο Δρόσος Σκώτης.
Ο Αλέξης Κωστάλας και η Κατερίνα Μαυρογεωργή.
Ο Αλέξης Κωστάλας και η Κατερίνα Μαυρογεωργή.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Διαγούπη και ο Τάσος Πυργιέρης.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Διαγούπη και ο Τάσος Πυργιέρης.

Την επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο REX, στη σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου Αργυρώ Χιώτη, ο απερχόμενος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Μόσχος, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Γιάννης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι της πολιτικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, καθώς και πλήθος κόσμου που χάρισε στους ηθοποιούς και τους συντελεστές το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη: «Πήγα μεθυσμένος στο ραντεβού μου με το Mega για τις “Σαββατογεννημένες”»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



[ad_2]

Source link

Related Articles

Leave a Comment

Dream FM 90.6, ένας σταθμός ονειρεμένης ελληνικής μουσικής αλλά και ενημέρωσης πολυδιάστατης με lifestyle, υγεία, αθλητικά, κόσμος, συνεντεύξεις και πολλά άλλα. Συντονίσου κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή στις 9.00 στην πρωινή πτήση. Η Σοφία Πλουτινάκη και ο Στράτος Κυδωνάκης κάθε πρωί 9 με 11 αναλύουν τη τοπική επικαιρότητα! Έγκαιρα και υπεύθυνα! και πολύ χιούμορ! Μόνο στο Dream 90,6. Απογείωση στις 09:00. Προσδεθείτε!!!!!!! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 ο Νίκος Σουλιώτης μιξάρει μόνο επιτυχίες στο καλύτερο ραδιόφωνο της Κρήτης! Non stop mix στον Dream FM 90.6
 

Copyright @2025  All Right Reserved – Designed and Developed for Dream Fm 90.7