• 10 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Έγκυος η Ελένη Τσολάκη – Η συγκινητική ανακοίνωση

Vinkmag ad



Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Open ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. Το ζευγάρι έκλεισε τον περασμένο Σεπτέμβρη 7 χρόνια γάμου και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», ανήμερα της Παραμονής των Χριστουγέννων.

«Κλείνοντας θέλω να πω κάτι. Ευχαριστώ για τη διακριτικότητα και την ευγένια και όλο αυτό που με κάνατε να νιώσω το τελευταίο διάστημα. Πολλοί με πήρατε το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ όμως να μιλάω για τα δικά μου πράγματα. Αλλά επειδή μέχρι να γυρίσουμε μπορεί να είμαι πιο μεγάλη σε μέγεθος. Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι. Ευχαριστώ που με αντιμετωπίσατε με σεβασμό και αγάπη σε αυτή την ευλογημένη περίοδο της ζωής μου», ανέφερε με συγκίνηση η Ελένη Τσολάκη.


Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα και είχε ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα οργής από την Ελένη Τσολάκη για τις φωτιές – «Ντροπή σας»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    “Λαμπροφοράει η Ανατολή και η Δύση καμαρώνει”: Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Κέρκυρα

    Read Next

    Καστοριά με αέρα…Νέας Υόρκης και σαξόφωνο στους δρόμους παραμονή Χριστουγέννων

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular