• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

«Ένα χρόνο μετά την απώλεια του πατέρα μου, έγινα πατέρας»

Vinkmag ad



Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά του αλλά και στην απώλεια του πατέρα του.

Ο ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Με τον πατέρα μου ήταν διαφορετικό. Όταν έμαθα ότι ήταν άρρωστος έφαγα την ψυχρολουσία κατά 50% τότε και 50% όταν έφυγε. Έμαθα ότι είχε τρεις μήνες, οπότε περνάς ένα πρώιμο πένθος. Όταν ήρθε η ώρα είχα προετοιμαστεί και είχαμε αποχαιρετισθεί και αυτό είναι σημαντικό. Κι αυτό είναι σημαντικό. Όλα αυτά που σκέφτεσαι μετά “γιατί δεν πήρα ένα τηλέφωνο”.

Ο πατέρας μου δεν ήξερε τίποτα. Έφυγε στους τρεις μήνες και πέντε ημέρες, απίστευτη ακρίβεια. Σκέφτηκα πώς θα ήθελα να με βλέπει. Τη δεύτερη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου είχα πάει στα μπουζούκια. Πίστευα ότι ο πατέρας μου με βλέπει από κάπου, θα γούσταρε να βλέπει τον γιο του να διασκεδάζει. Υπέφερα, αλλά ήθελα να είμαι με φίλους, να ακούω μουσική, να προσπαθώ να χαλαρώσω με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το τρίμηνο. Κάθε μέρα που κοιμάσαι και ξυπνάς, για κάποια δευτερόλεπτα το ξεχνάς. Μετά συνειδητοποιείς ότι δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα. Εκείνος δεν το κατάλαβε ποτέ, νόμιζε ότι είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έλεγα να τελειώσει σύντομα να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι αυτοί που μένουν πίσω, αυτός που υποφέρει καλύτερα να φεύγει για να μην κουράζεται η ψυχή του».


Διαβάστε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης για τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού: «Δεν ζηλεύω τον αέρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι “άνδρας παλαιάς κοπής»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Λάρισα: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας σε αρδευτικό κανάλι

    Read Next

    Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ θα αναγνωρίσουν τη μελλοντική κυβέρνηση της Συρίας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular