• 10 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Αθήνα: Ένταση στο κέντρο με 14 προσαγωγές

Vinkmag ad



Κάποιοι διαδηλωτές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας στο περιθώριο πορείας που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά ομάδα διαδηλωτών προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη ξενοδοχείου στην οδό Σταδίου ενώ, πέταξαν μπογιές στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη μπροστά από την παλιά Βουλή. Στη συνέχεια, έσπασαν μάρμαρα έξω από δύο κεντρικά ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιοι διαδηλωτές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 14 ατόμων

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Γαλλία για Συρία: Το Παρίσι καταδικάζει τις βιαιοπραγίες εναντίον «αμάχων» και «φυλακισμένων»

    Read Next

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις κόρες της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular