• 26 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: Η ταπεινή μοναχή που άγγιξε ψυχές και προείδε τα έσχατα (Βίντεο)

Ηράκλειο: Όλοι στη φυλακή για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον 21χρονο Γερμανό – Προσωρινή διακοπή των ερευνών λόγω καιρικών συνθηκών

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 17χρονο, έρχονται εντάλματα για τους πυροβολισμούς

Κρήτη: 20χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε ο εραστής της

Τραγωδία στο Αρκαλοχώρι: Βρήκε νεκρό τον αδερφό του

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες στο φορτηγό που λαμπάδιασε στον ΒΟΑΚ (Φωτογραφίες)

Κλειστά την Παρασκευή και τα καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων στη Μεσαρά, προς ένδειξη συμπαράστασης για την τραγωδία των Τεμπών

Ο ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς στηρίζει τον αγώνα για τα θύματα των Τεμπών- Κλειστό το γραφείο του την Παρασκευή

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 25 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

Αλέξης Κούγιας: «Δεν μπορείς να είσαι όμορφος και κραταιός σε κάθε στάση της ζωής σου»

Vinkmag ad



Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η εμφάνισή του το βράδυ της Τετάρτης 8/1 μετά το τέλος της εκδίκασης του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λαουτσέσκου έγινε θέμα συζήτησης.

Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Κούγιας απάντησε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την εμφάνισή του, τα κιλά που έχει χάσει και τη στάση που έχει επιλέξει να κρατά απέναντι στο πρόβλημα της υγείας του.

«Αυτή η επαφή μας δεν είναι για να σου κάνουμε αγιογραφία. Εγώ μένω στην ανθρώπινη πλευρά και στη δύναμή σου να στείλεις μηνύματα και σε ανθρώπους, που πάσχουν από καρκίνο και το έχουν βάλει κάτω. Ο στόχος αυτής της επικοινωνίας είναι να μεταφέρεις αυτή τη δύναμη που έχεις σε αυτούς τους ανθρώπους.» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είπα αυτονόητα πράγματα… Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, είναι μία καθημερινή εναλλαγή συναισθημάτων. Αυτό που έβαλα από την πρώτη στιγμή στο μυαλό μου -γιατί ούτε καν το περίμενα- είναι ότι τι έχει σημασία; Να μεμψιμοιρείς; Να σταματήσεις αυτά που αγαπάς και είναι η καθημερινότητά σου; Έχω δει υγιέστατους ανθρώπους, που είναι μέσα στη δυστυχία. Που είναι απομονωμένοι και δεν έχουν πρόβλημα υγείας» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Για τη στάση που έχει επιλέξει να συνεχίζει κανονικά όλες τις εκφάνσεις της δουλειάς του και τις δημόσιες εμφανίσεις, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Γιατί να το κρύψω; Δεν κατάλαβα. Δεν είναι έτσι, εγώ αυτά δεν τα σκέφτομαι. Πέρασε ένα διάστημα που χάνεις τα μαλλιά σου.

Είμαι στα κιλά μου. Απλά το προηγούμενο διάστημα των 3 ετών, οι θεραπείες που είχαν επιλέξει οι γιατροί ήταν σκληρές ορμονοθεραπείες με κορτιζόνη. Είχαν πάρει 23 κιλά. Τις σταμάτησα πριν από έξι μήνες και σταδιακά τα κιλά φεύγουν. Τι εικόνα να έχει ένας άνθρωπος που είναι στα 75 του χρόνια, που βγαίνει από ένα δικαστήριο στις 8 το βράδυ και έχει ξεκινήσει δικαστήρια στις 8 το πρωί. Δεν μπορείς να είσαι όμορφος και κραταιός σε κάθε στάση της ζωής σου. Σήμερα η εικόνα μου είναι διαφορετική. Κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τη ζωή. Δεν είναι αυτό που απασχολεί τη ζωή μου κάθε μέρα.


Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Η ανησυχία για την υγεία του και το οργισμένο μήνυμα του γιου του


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Άλκης Καμπανός: Στο εδώλιο του Εφετείου Θεσσαλονίκης οι 12 κατηγορούμενοι

    Read Next

    Τρέχουν οι δοκιμές για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική – Τι αλλάζει

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular