• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Απίστευτο: Οδηγός στο Ηράκλειο, περίμενε στο φανάρι για να ανάψει πράσινο και του άρπαξαν το σταυρό από το λαιμό

Ανήλικος επιβάτης έπαθε ηλεκτροπληξία στο πλοίο της Γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 4 Μαρτίου

Δήμος Φαιστού: Εσπερίδα με θέμα: «Παιδιά και Οθόνες» αύριο στο Πολύκεντρο Μοιρών

Έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με την ερωμένη του και τους ανέβασε στο facebook- Δείτε το βίντεο

Χτυπούσαν τα κουδούνια κι έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα

Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι – Βίντεο και Φωτογραφίες από τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

Vinkmag ad

Αμαλιάδα: Τι κατέθεσε η μητέρα του Παναγιωτάκη για το βράδυ που πέθανε το βρέφος

Vinkmag ad



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skai.gr το κατώφλι της ΓΑΔΑ θα περάσει άλλο ένα πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του Παναγιωτάκη

Του Μάκης Συνοδινού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών βρεφών της Αμαλιάδας καθώς όπως αποκάλυψε χθες ο skai.gr ο κύκλος των καταθέσεων άνοιξε και μάλιστα για τα καλά.

Χθες αυτοβούλως την πόρτα του ανθρωποκτονιών πέρασε η μητέρα του μικρού Παναγιώτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στη μαραθώνια κατάθεση της που διήρκεσε περισσότερο από 8 ώρες, περιέγραψε αναλυτικά το μοιραίο εκείνο βράδυ που ο 15 μηνών γιος της  έφυγε από τη ζωή. Επανειλημμένα της ζητήθηκε από τα έμπειρα στελέχη του ανθρωποκτονιών να περιγράψει λεπτό λεπτό το τι συνέβη κατά τη μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο. Όπως η ίδια έχει υποστηρίξει, το βρέφος το μετέφεραν με ΙΧ, εκείνη καθόταν στο πίσω κάθισμα και το βρέφος είχε στην αγκαλιά της η Ειρήνη Μουρτζουκου.

Η μητέρα ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την Ειρήνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skai.gr σήμερα το κατώφλι της ΓΑΔΑ αναμένεται να περάσει άλλο ένα πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Πόπης, μητέρας του Παναγιωτάκη, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει κλήση για κατάθεση η Ειρήνη Μουρτζούκου αλλά και η μητέρα της Καλλιόπη μετά και τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει εναντίον της κόρης της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μάλιστα όσον αφορά την Ειρήνη, χθες το βράδυ η νομική της σύμβουλος Βούλα Δημητριάδου επικοινώνησε με την ασφάλεια δηλώνοντάς τους πως όποτε χρειαστεί η Ειρήνη είναι στη διάθεση των Αρχών να καταθέσει.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Η Νικόλ Κίντμαν εγκαλεί τον Μάρτιν Σκορσέζε ότι δεν έκανε αρκετές ταινίες για γυναίκες

    Read Next

    Νέο νομοσχέδιο για τέλος ανθεκτικότητας- Χατζής: «Η ένσταση μας είναι ότι το ταμείο φυσικών καταστροφών χρηματοδοτείται από τους ξενοδόχους»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular