• 29 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Γυναίκα πήγε για αξονική και πέθανε λόγω της… βαφής των μαλλιών της

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Μαρτίου

Κρήτη: Τους αναζητούσαν και τους βρήκαν νεκρούς στο σπίτι τους

Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση 18χρονου μετά από επίθεση παρέας ανηλίκων

Θλίψη στην Κρήτη: Για τον 44χρονο Γιώργο Καμπουράκη άφησε πίσω του τρία παιδιά

Μεσαρά: Άγρια επίθεση 18χρονου σε 19χρονο στην πλατεία του χωριού – Του έσπασε τα δόντια

Νέα τραγωδία τρακτέρ: Νεκρός άνδρας που τον καταπλάκωσε το αγροτικό μηχάνημα

Κρήτη: Χτύπησε την σύζυγό του, πήρε το μόλις 8 ημερών βρέφος κι έφυγε με το αυτοκίνητο!

Βίντεο ντοκουμέντο: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε ατύχημα, χτυπώντας ΙΧ με νεαρούς

Βαρύ πένθος στην Κρήτη για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε νεκρός στο πλοίο

Γυναίκα πήγε για αξονική και πέθανε λόγω της… βαφής των μαλλιών της

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Μαρτίου

Vinkmag ad

Ανάρτηση Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Ο φόβος τους έχει μεγαλώσει – Αγαπητοί νέοι, μείνετε μακριά από συγκρούσεις»

Vinkmag ad


Ανάρτηση μέσα από τη φυλακή έκανε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο «X». Σε αυτήν, ο ίδιος κάνει λόγο για μια κατάσταση που «έχει κάνει μια χούφτα κακούς ανθρώπους δυστυχισμένους και προτρέπει τους νέους να μείνουν μακριά από τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες μετά τη σύλληψή του.

Η ανάρτηση του Εκρέμ Ιμάμογλου

«Γεια σε όλους, ας είναι ευλογημένο το Ραμαζάνι,

πολύτιμοι συμπολίτες μου, μητέρες, πατέρες, θείες, θείοι, αγαπητοί νέοι, τα διαμαντένια μου παιδιά, αγκαλιάζω τον καθένα από εσάς με αγάπη και σεβασμό.

Παρ’ όλη τη δυστυχία που βιώσαμε, τις ανυπόληπτες αποφάσεις της δικαιοσύνης που μας έκαναν όλους να σκύψουμε το κεφάλι, την κατάσταση της οικονομίας μας και την καταστροφή της διεθνούς μας φήμης, πραγματοποιήθηκε μια δημοκρατική επανάσταση και στις 23 Μαρτίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος εξελέγη από το λαό με τις ψήφους των συναδέλφων μου του CHP και όλων των πολιτών μας. Αυτή είναι μια θαυμάσια κατάσταση. Η ελπίδα είναι πολύ μεγάλη. Έχει κάνει μια χούφτα κακούς ανθρώπους δυστυχισμένους. Ο φόβος τους έχει αυξηθεί. Θα φοβούνται, ας φοβούνται. Γιατί εμείς, μαζί με το έθνος μας, εκπροσωπούμε τη συμμαχία της Τουρκίας. Αντιπροσωπεύουμε τις ευγενείς αξίες της Τουρκικής Δημοκρατίας, τη δημοκρατία. Εκπροσωπούμε το μέλλον, τη δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου, την ισότητα, την ενότητα και την αλληλεγγύη. Εκπροσωπούμε τις αξίες της παραδεισένιας πατρίδας, την ανάπτυξη, την καλή παιδεία, τη λογική, την επιστήμη, την τέχνη, τον αθλητισμό και την ποιότητα ζωής. Είμαστε η εγγύηση της μελλοντικής ευτυχισμένης ζωής και της ψυχικής ηρεμίας των οικογενειών, έστω και μιας χούφτας ανθρώπων που σήμερα φοβούνται πολύ.

Δουλεύω σκληρά, θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, πραγματικά δεν έχει σημασία πού βρίσκομαι. Λαμπροί νέοι μου, νιώστε με στην καρέκλα δίπλα σας όταν εργάζεστε στο γραφείο σας. Βρίσκομαι στα εργαστήρια των εργατών, στα χωράφια των αγροτών, στα γόνατα των γιαγιάδων. Βρίσκομαι στον κύκλο παιχνιδιού των παιδιών. Θα πετύχουμε μαζί. Θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ στο Saraçhane και σε όλες τις πλατείες στις 20.30 το βράδυ.

Αγαπητοί νέοι,

Μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις. Να είστε καλοί με τις δυνάμεις ασφαλείας μας, τους αστυνομικούς μας, τους ανθρώπους μας, τους οποίους αγαπώ πολύ. Επιτρέψτε μου να σας δω όλους με χαμογελαστά πρόσωπα απόψε. Το έθνος είναι σπουδαίο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Βαρύ πένθος στην Κρήτη για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε νεκρός στο πλοίο

    Read Next

    Γερμανία: Ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή αγορά υδρογόνου στο επίκεντρο ημερίδας της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular