• 27 Απριλίου, 2024

Ανέβηκαν ξυπόλητοι στον Ψηλορείτη για χάρη του Τίμιου Σταυρού!

Ανέβηκαν ξυπόλητοι στον Ψηλορείτη για χάρη του Τίμιου Σταυρού!

Χωρίς παπούτσια, αλλά με πολλά αποθέματα πίστης και ψυχής, δυο νέοι έβαλαν το κακοτράχαλο μονοπάτι – ζόρικο ακόμα και για κάποιον με αθλητικά υποδήματα!- μπροστά τους και ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ψηλορείτη, εκπληρώνοντας έτσι το τάμα τους.

Ο λόγος για τον Στέφανο Ζαχαριουδάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη από το Ζαρό που μίλησαν στο Daynight.gr για την δύσκολη ανάβαση τους, την οποία πραγματοποίησαν με ισχυρό κίνητρο την πίστη τους.

«Είχαμε τάξει να ανεβούμε για θέματα υγείας που είχαν αγαπημένα μας πρόσωπα και πλέον πάνε καλύτερα. Με την δύναμη του Θεού τα καταφέραμε να βγούμε στον Τίμιο Σταυρό…» μας είπε ο ένας από τους δύο τολμηρούς νέους που συμμετείχε στην ανάβαση, ο Στέφανος Ζαχαριουδάκης.

«Ανεβήκαμε το Σάββατο 9 του Σεπτέμβρη, ύστερα από 4 ώρες κοπιαστικό περπάτημα, ξυπόλητοι και μόνο με κάλτσες. Δεν σκεφτήκαμε ούτε λεπτό να βάλουμε παπούτσια γιατί είχαμε πίστη ότι θα τα καταφέρναμε!

Στο κατέβασμα φορούσαμε τα παπούτσια μας κι έτσι παρά την κακοκαιρία που μας έπιασε, καθώς προέκυψε δυνατή μπόρα, δεν ειχαμε κανένα πρόβλημα. Τελικά, με πολλή πίστη όλα γίνονται, ακόμα και τα πιο δύσκολα. Κι αυτό είναι το μήνυμα που θα θέλαμε να περάσουμε:
Να μην απελπίζεται κανένας!», συμπλήρωσε ο ίδιος, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε πολλούς ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις δυσκολίες

 

 

 

 

daynight.gr

Loading

Read Previous

Μοιραία βουτιά για 47χρονο στην Κρήτη – Ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Read Next

Κοριτσάκι “πνίγεται” από φαγητό ενώ τρώει με τους γονείς του και το σώζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας – Δείτε καρέ – καρέ το περιστατικό στην Κρήτη (vid)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular