• 12 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

«Αν ο καθένας έκανε τη δουλίτσα που του αναλογεί, θα ήταν πιο ωραία η τηλεόραση και δεν θα την αποχαιρετούσαν οι νέες γενιές»

Vinkmag ad



O Πέτρος Πολυχρονίδης, μίλησε για τον Τροχό της Τύχης και το ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή εκπομπή Sunday Night.

«Ο Τροχός δεν είναι απλά μέρος της ζωής μου, είναι ένα κομμάτι που είναι ησυχαστήριο. Εγώ σε αυτή τη δουλειά πηγαίνω και ξεκουράζομαι. Έχω καταφέρει με τους συνεργάτες μου να είμαστε πολλά χρόνια, δεν θέλω να αλλάζω και ομάδα. Πηγαίνουμε και χαλαρώνουμε από τα άλλα προβλήματα. Δεν τη βλέπω σαν τηλεόραση, ούτε καν σαν δουλειά και για αυτό χαλαρώνω.

Στην τηλεόραση και δεν το παίζω γκουρού, έχουμε χάσει το μέτρημα το τι πρεσβεύουμε. Δεν χρειάζεται να πρεσβεύουμε χίλια δυο πράγματα! Είμαστε εκεί ο καθένας για τον ρόλο του. Ο ρόλος μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο με ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν παίρνω θέση σε όλα τα πράγματα της γης, δεν υπάρχει λόγος. Αν ο καθένας έκανε τη δουλίτσα που του αναλογεί, θα ήταν πολύ πιο ωραία η τηλεόραση και δεν θα την αποχαιρετούσαν οι νέες γενιές. Έχουν πάει σε άλλες πλατφόρμες! Είναι ένα καμπανάκι αυτό.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Οι απίστευτες εικόνες και τα tips από το ταξίδι του στη Βαλτική

Άποψη για όλα μπορεί να έχω αλλά όχι δημόσια. Σε οποιοδήποτε θέμα με ρωτήσεις θα σου απαντήσω αλλά θα την εκφράσω στους φίλους μου. Δεν θα την εκφράσω δημόσια, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Δεν μπορώ να κάνω βραδινή εκπομπή ας πούμε, ούτε πρωινό δεν μπορώ να κάνω. Ο δικός μου ο εγκέφαλος λειτουργεί μετά τις 11-12. Δεν θα έκανα ούτε μεσημεριανό.

Δεν είμαστε όλοι για όλα. Υπάρχουν πράγματα που δεν αντέχει το στομάχι μου. Οτιδήποτε έχει γνώση, διασκέδαση μου αρέσει. Νιώθω ευλογημένος που στα 46 μου είναι δουλειές που τις αγαπάω και δεν με βρήκαν καταλάθος! Με τα “όχι” χτίζεις τα πάντα γιατί με τα “ναι” δεν μπορείς να ζήσεις. Θέλω να δουλεύω για να ζω!».

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Πολυχρονίδης: «Παντρεύτηκα κανονικά με τη σύζυγό μου, οριακά καλέσαμε τους γονείς μας»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κοζάνη: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία σε σημεία οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας

    Read Next

    Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας – 111 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική στην Αττική

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular