Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Απάντηση στην ερώτηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννη Τσίμαρη, σχετικά με τις αθλητικές υποδομές στην ΠΕ Ιωαννίνων, έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης. Το Υπουργείο γνωστοποίησε ότι από το 2019 έως το 2023 το ΠΕΑΚΙ έχει λάβει συνολικά 3.845.684 ευρώ, ενώ για το 2024 η τακτική επιχορήγηση θα φτάσει τα 1.270.000 ευρώ.
Σχετικά με τα έργα συντήρησης, ο κ. Βρούτσης σημείωσε, ότι η ευθύνη ανήκει στις Επιτροπές Διοίκησης των αθλητικών κέντρων. Παράλληλα, απαντώντας στην ανησυχία του κ. Τσίμαρη για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ, το Υπουργείο ανέφερε τη σύσταση Επιτροπής Ελέγχου Προσβασιμότητας, που θα ολοκληρώσει το έργο της έως το τέλος Οκτωβρίου 2024.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι προβλέπεται η υποβολή πρότασης για την ανακαίνιση και την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος