• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Απίστευτη παρεξήγηση στο Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι επιχείρησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητο της λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

Κάθε δεύτερη μέρα η υδροδότηση της κοινότητας Άνω Ακρίων, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

Επιμορφωτικές Συναντήσεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου (με Λυκειακές Τάξεις)

Νέα απάτη: Δήθεν κάρτα για μετακινήσεις με το αστικό ΚΤΕΛ για 6 μήνες

Κρήτη: Ανήλικος ο δράστης των πυροβολισμών έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις Μοίρες

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Κρήτη: Σκηνές από ταινία θρίλερ στο κέντρο της πόλης με γυμνό άντρα που κρατούσε ματωμένο τσεκούρι και μπαλτά

Vinkmag ad

Απεργία 20 Νοεμβρίου: Τι ισχύει με τα ταξί στην Αθήνα

Vinkmag ad



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, το ΣΑΤΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρξει στάση εργασίας για τα ταξί αύριο, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρξει στάση εργασίας για τα ταξί αύριο, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στις 09:30 το πρωί στα γραφεία του ΣΑΤΑ και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ:

«Το ΣΑΤΑ στηρίζει την απεργία των συνδικάτων εργαζομένων. Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 09:30 π.μ.

Γενική απεργία για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα εργαζομένων και ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει οικονομικά μέτρα που θα απαντούν σε όλο το φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους.

Το ΣΑΤΑ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων που ζητούν χαμηλότερη φορολογία, αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Την Τετάρτη το πρωί (09:30 π.μ.) έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Δεν θα υπάρχει στάση εργασίας για τα ταξί, αλλά η συμμετοχή μας θα πρέπει να είναι έντονη και δυναμική.

Την Τετάρτη βγαίνει στο δρόμο η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και η απόφαση του ΣΑΤΑ ήταν πολύ εύκολη. Είμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τον αγώνα τους.

Η ακρίβεια μας σκοτώνει όλους». 

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Άγιο Όρος: Ταχύπλοο με 2 Αυστριακούς προσέκρουσε σε βράχια

    Read Next

    «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μιλάμε με τον Γιώργο Θεοφάνους»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular