• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια

Στο Βενιζέλειο 11χρονο παιδάκι με τη μητέρα του μετά το τροχαίο στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά

«Ράγισαν» και οι πέτρες στο ΠΑΓΝΗ… Ενός λεπτού σιγή από τους χειρουργούς στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Hράκλειο: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, «χτύπησε» δίκυκλο και εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες

Σεισμοί: Ενημερωνόμαστε και διατηρούμε την ψυχραιμία μας (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηρακλείου – Μεσαρά – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Αποφάσισαν 24ωρη απεργία οι δικαστικοί υπάλληλοι της Σάμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αεροδρομίου


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αεροδρομίου για 20 ημέρες, οι δικαστικοί υπάλληλοι του νομού Σάμου, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση και ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου. Η απεργία αποφασίστηκε να γίνει την ημέρα συνεδρίασης των πολιτικών υποθέσεων του Πρωτοδικείου Σάμου.

«Οι μόνιμοι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού αντιδρούν έντονα σε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια, καθώς θεωρούν ότι το κλείσιμο του αερολιμένα τους επαναφέρει στην εποχή πριν το 1963, όταν έγιναν τα εγκαίνια του αερολιμένα Σάμου. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, δυσχεραίνει περαιτέρω τη συγκοινωνία με την υπόλοιπη Ελλάδα και ουσιαστικά τους αποκλείει από αυτήν» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των δικαστικών υπαλλήλων. Η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Σουβατζή αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στην εκδίκαση υποθέσεων κατά το διάστημα που θα είναι κλειστό το αεροδρόμιο (5-25 Νοεμβρίου) στις οποίες δικηγόροι θα πρέπει να μετακινηθούν από την Αθήνα. Ενημέρωσε δε ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας, θα υπάρχει το καθορισμένο από το νόμο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα λειτουργεί σύμφωνα με τις πάγιες οδηγίες της Ομοσπονδίας των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Επίσης, η κ. Σουβατζή αναφέρθηκε στην βελτίωση της κατάστασης που αφορά στην στελέχωση του Πρωτοδικείου Σάμου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς υπήρξαν διορισμοί αλλά και επαναφορά υπαλλήλων που είχαν μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμη και με την αύξηση του προσωπικού οι συνθήκες εργασίας παραμένουν δύσκολες καθώς υπάρχει πλέον σε καθημερινή βάση αυτόφωρη διαδικασία με ό,τι αυτό συνεπάγεται και κατά ένα μεγάλο ποσοστό συνδέεται με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τις συλλήψεις των διακινητών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Κρήτη: Διαμαρτυρία των κατοίκων της Κανδάνου Χανίων στον Στάινμαϊερ

    Read Next

    Ταξιάρχης Χαλκιδικής: Στις 7/11 ανάβει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular