• 1 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

«Αποχαιρετισμός» Ντ. Τραμπ στον Τζ. Τριντό: Σε πολλούς θα άρεσε να γίνει ο Καναδάς η 51η αμερικανική πολιτεία

Vinkmag ad


Το προσφιλές του αστείο περί προσάρτησης του Καναδά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες αφού ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Καναδά στην ανάρτησή του ως «η 51η Πολιτεία» γνωστό αστείο που άρχισε να κάνει το περασμένο φθινόπωρο, μαζί με την αναφορά στον πρωθυπουργό ως «κυβερνήτη Τζάστιν Τριντό». Υποστήριξε επίσης ότι ο Τριντό παραιτήθηκε επειδή γνώριζε ότι οι ΗΠΑ «δεν μπορούν πλέον υποφέρουν από τα τεράστια εμπορικά ελλείμματα και τις επιδοτήσεις που χρειάζεται ο Καναδάς για να παραμείνει ζωντανός».

«Αν ο Kαναδάς προσαρτηθεί δεν θα υπάρχουν δασμοί, οι φόροι θα μειωθούν και δεν θα έχει ανασφάλεια λόγω Κίνας και Ρωσίας που στέλνουν συνεχώς πλοία. Θα γινόμασταν μεγάλο έθνος», έγραψε ο εκλεγμένος αμερικανός πρόεδρος.

«Αποχαιρετισμός» Ντ. Τραμπ στον Τζ. Τριντό: Σε πολλούς θα άρεσε να γίνει ο Καναδάς η 51η αμερικανική πολιτεία

Ο Τραμπ έχει επικρίνει έντονα τα εμπορικά ελλείμματα με τις γειτονικές χώρες, τον Καναδά και το Μεξικό, και έχει καταστήσει τους αυξανόμενους δασμούς σε ξένους ανταγωνιστές στο επίκεντρο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Τριντό ανακοίνωσε τα σχέδιά του να παραιτηθεί «αφού το κόμμα επιλέξει τον επόμενο αρχηγό του» τη Δευτέρα και είπε «είναι προφανές για μένα με τις εσωτερικές μάχες ότι δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα φέρει το φιλελεύθερο πρότυπο στις επόμενες εκλογές».

Στην ανάρτησή του στο Truth Social , ο Τραμπ είπε επίσης ότι εάν οι δύο χώρες συγχωνευθούν «θα ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ από την απειλή των ρωσικών και κινεζικών πλοίων που τις περιβάλλουν συνεχώς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Οι μαγικές φωτογραφίες τους από τις διακοπές στην Disneyland!

    Read Next

    Έρευνα για περιστατικό οξείας μέθης ανηλίκου στα Ιωάννινα – Συνελήφθη ο πατέρας του

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular