• 7 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Βόλο: Μαθητής χαιρέτισε ναζιστικά σε εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα στο πλαίσιο ενός… challenge

Vinkmag ad



Για το περιστατικό έχει παρέμβει και το υπουργείο Παιδείας ζητώντας έγγραφη αναφορά – Τιμωρήθηκαν δύο μαθητές για την απίστευτη αυτή πράξη 

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βόλο όπου ένας μαθητής γυμνασίου χαιρέτισε ναζιστικά και φώναξε «Χάιλ Χίτλερ» σε σχολική εκδήλωση μνήμης και τιμής για το Ολοκαύτωμα, στο πλαίσιο ενός… challenge που του έβαλε συμμαθητής του. 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, για την υπόθεση το υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει έγγραφη αναφορά από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη, με εντολή του οποίου ήδη από χθες στο σχολείο βρίσκεται σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης προκειμένου να επιληφθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να γίνουν συνεδρίες με μαθητές και τους γονείς τους με συμβούλους, υπεύθυνους σχολικής ζωής και ψυχολόγους, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα που προσβάλλουν την εκπαιδευτική κοινότητα και τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος. 

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, την ώρα της εκδήλωσης στο σχολικό αμφιθέατρο άνοιξε την πόρτα ο μαθητής, σταμάτησε όρθιος μπροστά σε μαθητές και καθηγητές, ύψωσε το χέρι του κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό και φώναξε «Χάιλ Χίτλερ», κάνοντας τους πάντες να παγώσουν.

Άμεσα συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο οποίος αποφάσισε να τιμωρήσει με διήμερη αποβολή τον μαθητή, ο οποίος υποστήριξε ότι το έκανε επειδή άλλος συμμαθητής του, τον πλήρωσε για να υμνήσει τον Χίτλερ και να αμαυρώσει την εκδήλωση. 

Οι καθηγητές κάλεσαν και τον δεύτερο εμπλεκόμενο μαθητή στον οποίο επίσης έδωσαν διήμερη αποβολή για το προσβλητικό συμβάν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο ήταν ένα challenge μεταξύ των δύο μαθητών που τιμωρήθηκαν. «Αν είσαι μάγκας κάντο» φέρεται να είπε ο ένας στον άλλο, με τον δεύτερο να θέλει να αποδείξει ότι δεν «μασάει» να προβαίνει στη συγκεκριμένη κίνηση για να κερδίσει 10 ευρώ.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Νέα βίντεο από την τραγωδία στην Ουάσινγκτον: Ο ρόλος του Πύργου ελέγχου και τα φώτα που «ίσως μπέρδεψαν τον πιλότο» του Black Hawk

    Read Next

    «Ήμασταν λίγο κοιμισμένες, βάλαμε να μας ξεματιάσουν»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular