• 5 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 17χρονος «πιστολέρο» της Ικάρου

Με πυροβόλησαν την ώρα που τραγουδούσα, λέει ο Βασίλης Σκουλάς και εναντιώνεται στις μπαλωθιές

Ηράκλειο: Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το αρνάκι που «έκοβε βόλτες» στη Λεωφόρο Κνωσού

Κρήτη: «Μπούκαραν» σε καφε-παντοπωλείο και έκαναν  απόκριες με μακαρόνια, κονσέρβες και ουίσκια

Κρήτη: Πήγε για επίσκεψη στο νοσοκομείο και ξάφρισε την τσάντα επισκέπτριας

Τραγικό: 26χρονος γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο παππού του και τον χτύπησε με πέτρα στέλνοντάς τον στη ΜΕΘ

Απίστευτο: Οδηγός στο Ηράκλειο, περίμενε στο φανάρι για να ανάψει πράσινο και του άρπαξαν το σταυρό από το λαιμό

Ανήλικος επιβάτης έπαθε ηλεκτροπληξία στο πλοίο της Γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 4 Μαρτίου

Δήμος Φαιστού: Εσπερίδα με θέμα: «Παιδιά και Οθόνες» αύριο στο Πολύκεντρο Μοιρών

Vinkmag ad

Γιάννης Σεβδικαλής: Πέρασαν 12 χρόνια από το ατύχημά του

Vinkmag ad



Όλοι γνωρίζουν πόση δύναμη και θέληση για ζωή έχει ο Γιάννης Σεβδικαλής και αυτά μας τα έχει αποδείξει μέσα από τα social media, από τις συνεντεύξεις του αλλά και από τη συμμετοχή του στο J2US.

Ο σπουδαίος αθλητής έχει στο πλευρό του τη Σοφία Κουρτίδου και μαζί περνούν μοναδικές στιγμές. Χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο τα 12 χρόνια που πέρασαν από τότε που συνέβη το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής θέλησαν να μοιραστούν μερικά από τα συναισθήματά τους σβήνοντας τα κεράκια από την τούρτα:

«10.10.12. Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν ο Γιάννης, μέσα σε μια στιγμή, βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του ανάμεσα στις ράγες και τις ρόδες του τρένου. Χωρίς να φταίει σε τίποτα, όντας πεζός, τον παρέσυρε μία αμαξοστοιχία της οποίας ο οδηγός, όπως αποδείχτηκε, έτρεχε με τη διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητα.
12 χρόνια μετά αναμένουμε ακόμα να δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Δικαιώθηκε, όμως, περίτρανα από τη ζωή. Έγινε αξιοθαύμαστος. Δεν έζησε από θαύμα… έγινε ο ίδιος ένα θαύμα. Αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε το φωτεινότερο παράδειγμα για όλους μας.
Όταν γνωριστήκαμε του υποσχέθηκα πως θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα… γιατί δεν είναι η μέρα που έχασε τα πόδια του αλλά η μέρα που έβγαλε φτερά για να πετάει. Και πετάει τόσο ψηλά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Κι εμένα ειδικά, αένεα υπερήφανη, που με επέλεξε για γυναίκα του ο πιο σπουδαίος ανθρωπος που γνώρισα και θα γνωρίσω ποτέ. Χρόνια πολλά αγάπη μου!»

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Σεβδικαλής: Το post γεμάτο από έρωτα για τη γιορτή της Σοφίας Κουρτίδου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Ελευσίνα: Συνελήφθη να κάνει πλιάτσικο στις σιδηροδρομικές γραμμές

    Read Next

    Γιορτάζει την κόρη του με μια throwback φωτογραφία τους!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular